Türk Telekom TD-W9970 V3 modemde root erişimi nasıl alınır?

Video çekip atabilir misin? Bir yerde yanlış yapıyorsundur. Ayrıca npcap yüklü olmalı.

Tekrar deniceğim bugün hocam olmazsa çekmeye çalışırım.

Hocam adım adım her şeyi uyguladım uygulama web sitesi açtı bir tane açtığında rehberde söylendiği gibi WAN kablosunu taktım ama web sitesinde ilk başta modemle iletişim kuramadık el sıkışma hatası öyle bir şey yazdı sonra solda Ethernet portu seçeneğini modemin takılı olduğu Ethernet adaptörünü seçtim program kapandı açtım tekrar sonra sağdan yeşil uyarı balonları çıktı modemle iletişim kuruldu şu IP vesaire diye sayfanın ortasında "PPoE" başlığı yazılı bir şekilde DNS: acs-tr069.ttnet.com.tr -> 10.116.13.100 mesajları arka arkaya geldi bayağı uzun süre böyle devam etti sonra durdu verdiği son mesaj şu "pppoedns: pool.ntp.org -> 10.116.13.100" daha fazla mesaj gelmiyor ve bağlı cihaz hala 0 rehberdekileri uyguladım bu sefer teker teker anlatim hocam harfi harfiye Windows Defender'daki tüm ayarları kapadım sonra programı açtım önceden açtığım için bana şartları kabul ediyor musunuz diye sormadı site açıldıktan sonra zaten halihazırda bir ucu Ethernet adaptörüne bir ucu lan 2'ye bağlı modemimin kablosunu WAN girişine taktım sonra işte WAN ve internet ışıkları hızlıca yanıp sönmeye başladı sonra durdu site tepkisiz kaldı bende soldan adaptörü Ethernet adaptörü yaptım varsayılan ayarlardan daha sonra program kapandı açtım sonra sağdan bağlantı kuruldu diye 3-4 mesaj geldi ortadan son olaylar yazan yerden hızlı hızlı mesajlar düştü 1-2 dakika bekledim yine durdu bağlantı kurulmadı. Kablo önceden takılı olduğu için mi bağlantı kurmuyor sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…