İşte bu yüzden TurkNet demiştim. Çünkü hızı ne olursa olsun fiyatı aynı.
Modemde önemli bu durumda.
Vodafone 500 TL dedi.
Kurtarır şu an 16 Mbps kullanıyoruz.
Size kalmış.
İşte bu yüzden TurkNet demiştim. Çünkü hızı ne olursa olsun fiyatı aynı.
Vodafone 500 TL dedi.
Kurtarır şu an 16 Mbps kullanıyoruz.
Eğer konu paraysa, evet Türknet de 500TL. Belki ilk abonelere indirim vardır. Ben link verirdim indirim için ama kişisel olarak ben de indirim alacağım için, burada paylaşmam etik olmaz. Çevrende arkadaşın varsa bir bak. Belki ailene daha uygun bir ödeme planı çıkar.
H3600 V9 olacak büyük ihtimalle tabi fiber altyapı varsa.
Bana en ucuzu lazım hocam. Bize yetiyor cidden.Eğer konu paraysa, evet Türknet de 500TL. Belki ilk abonelere indirim vardır. Ben link verirdim indirim için ama kişisel olarak ben de indirim alacağım için, burada paylaşmam etik olmaz. Çevrende arkadaşın varsa bir bak. Belki ailene daha uygun bir ödeme planı çıkarç
Fiber altyapı var.Eğer konu paraysa, evet Türknet de 500TL. Belki ilk abonelere indirim vardır. Ben link verirdim indirim için ama kişisel olarak ben de indirim alacağım için, burada paylaşmam etik olmaz. Çevrende arkadaşın varsa bir bak. Belki ailene daha uygun bir ödeme planı çıkarç
H3600 V9 olacak büyük ihtimalle tabi fiber altyapı varsa.
300-400 liradan aşağı internet var mı inan bilmiyorum dostum.Bana en ucuzu lazım hocam. Bize yetiyor cidden.
Fiber altyapı var.
300-400 liradan aşağı internet var mı inan bilmiyorum dostum.
Muazzam fiyatlar. sardı.![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Tahattütsüz bu ama.
69 Mbps turknet bu kadar veriyor.![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Tahattütsüz bu ama.
Çok mu taraftar gibi görüneceğim bilmiyorum ama TürkNet'le yarışabilmeleri için fiyatı hep daha aşağı tutmak zorundalar bence. Ama 200Mbit 600TL çok cazip geldi ne yalan söyleyeyim. Altyapım da uygun...Bunlarda koyar zammı düzgün internet için seçeneğiniz yok fazla 10 TL fark var arada.
Çok mu taraftar gibi görüneceğim bilmiyorum ama TurkNet'le yarışabilmeleri için fiyatı hep daha aşağı tutmak zorundalar bence. Ama 200Mbit 600TL çok cazip geldi ne yalan söyleyeyim. Altyapım da uygun...