theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Merhabalar. 1 sene önce taşınmıştık. Taşındığımız ev maksimum 35 Mbps altyapıya sahip. Ben de o dönemlerde 420 TL vererek 12 ay falan taahhüt ile ev interneti almıştım Türk Telekom'dan. Daha önceden de Türk Telekom kullanıyordum zaten. Fakat bu sabah tekrar telefon açıp 35 Mbps için 750 TL gibi bir ücret önerdiler. Bu fiyatlar bu internet için çok saçma geliyor. Bu parayı bu internete vermek istemediğim için yeni bir firma arıyorum. Sizlerden de aynı zamanda önerilerinizi almak istedim. Bu hız bu parayı asla hak etmiyor.

Merhabalar. 1 sene önce taşınmıştık. Taşındığımız ev maksimum 35 Mbps altyapıya sahip. Ben de o dönemlerde 420 TL vererek 12 ay falan taahhüt ile ev interneti almıştım Türk Telekom'dan. Daha önceden de Türk Telekom kullanıyordum zaten. Fakat bu sabah tekrar telefon açıp 35 Mbps için 750 TL gibi bir ücret önerdiler. Bu fiyatlar bu internet için çok saçma geliyor. Bu parayı bu internete vermek istemediğim için yeni bir firma arıyorum. Sizlerden de aynı zamanda önerilerinizi almak istedim. Bu hız bu parayı asla hak etmiyor.
Netspeed veya Türknet dışında pek alternatif yok. Superonline altyapısında olunduğu takdirde o da güzel.
Millenicom, Şoknet, Vodafone vb. markalardan özellikle uzak durun.

Merhaba. 1 sene önce taşınmıştık. Taşındığımız ev maksimum 35 Mbps altyapıya sahip. Ben de o dönemlerde 420 TL vererek 12 ay falan taahhüt ile ev interneti almıştım Türk Telekom'dan. Daha önceden de Türk Telekom kullanıyordum zaten. Fakat bu sabah tekrar telefon açıp 35 Mbps için 750 TL gibi bir ücret önerdiler. Bu fiyatlar bu internet için çok saçma geliyor. Bu parayı bu internete vermek istemediğim için yeni bir firma arıyorum. Sizlerden de aynı zamanda önerilerinizi almak istedim. Bu hız bu parayı asla hak etmiyor.

Fiber altyapı olmadığı için bence TurkNet gereksiz olur. DSL'de Millenicom kullanıyorum çok bir problem çıkarmıyor günlük kullanımda.

Fiber altyapı olmadığı için bence TurkNet gereksiz olur. DSL'de Millenicom kullanıyorum çok bir problem çıkarmıyor günlük kullanımda.
Ne kadar ödüyorsunuz hocam ? sitesinde 369 TL olduğu yazıyor 35 MBPS internetin ama bu 3 aylık fiyatı falan mı? Yoksa taadüt boyunca bu fiyat mı bilmiyorum.

Yazıyormuş 670 TL