Detaylar
Kim cevapladı?Türknet.
TurkNet.
Son düzenleyen: Moderatör:
En stabili TürkNet. Bazı bölgelerde olanlara AtlantisNET öneriyordum ancak bölgenizi bilmediğimden önermek doğru olmaz 
35gvm78
Üstün
TurkNet önerenler ne yaşıyor? Adam zaten 620₺ veriyor siz yazın zam gelmesi %90 olan TurkNet'i öneriyorsunuz. Şu anda TurkNet 700₺, yazın muhtemelen 800 olacak. Eğer Telekom 700/750 civarı bir fiyat gelirse kabul edin. 800-900 civarında ise TurkNet'e geçebilirsiniz. Ama muhtemelen Türk Telekom daha ucuz bir teklif verecektir. Altyapının sahibi zaten TT, aracı şirketi fiyat avantajı olmadığında seçmenin mantığı ne?
TurkNet önerenler ne yaşıyor? Adam zaten 620₺ veriyor siz yazın zam gelmesi %90 olan TurkNet'i öneriyorsunuz. Şu anda TurkNet 700₺, yazın muhtemelen 800 olacak. Eğer Telekom 700/750 civarı bir fiyat gelirse kabul edin. 800-900 civarında ise TurkNet'e geçebilirsiniz. Ama muhtemelen Türk Telekom daha ucuz bir teklif verecektir. Altyapının sahibi zaten TT, aracı şirketi fiyat avantajı olmadığında seçmenin mantığı ne?
Altyapı TT olabilir, siz beğenmiyor olabilirsiniz; biz aldığımız hizmetten gayet memnunuz. Zırt pırt diğer operatörler gibi zam yapmıyorlar. Avantaj olarak istediğin gibi cayabiliyorsun, sözleşme/taahhüt olmuyor. TT'ye geçeceksin, bir sıkıntı yaşayacaksın 2 ay sonra çıkacaksın, bir ton cayma bedeli çıkacak. Bunu ödemek ister misin?
Türknet'in aslında bir ton avantajı varda, isterseniz bir araştırın.
Son düzenleme:
35gvm78
Üstün
Altyapı TT olabilir, siz beğenmiyor olabilirsiniz; biz aldığımız hizmetten gayet memnunuz. Zırt pırt diğer operatörler gibi zam yapmıyorlar. Avantaj olarak istediğin gibi cayabiliyorsun, sözleşme/taahhüt olmuyor. TT'ye geçeceksin, bir sıkıntı yaşayacaksın 2 ay sonra çıkacaksın, bir ton cayma bedeli çıkacak. Bunu ödemek ister misin?
Beğenmiyor değilim -ki bende TurkNet kullanıyorum- bir sorun yaşadığınızda muhatap olarak Türk Telekom olduğunu ve TurkNet'in Türk Telekom'a iş emri verme prosedürlerini bildiğinizi umuyorum. Zırt pırt zam yapmıyorlar diyorsunuz ama zaten TT'de 1.5 sene taahhüt veriyorsunuz onlar zam yapamıyor o sürede TurkNet 2 defa zam yapıp fiyata 200₺ daha bindiriyor. VDSL altyapıda hala en mantıklısı Türk Telekom. Fiyat avantajı olmadığı sürece başka operatöre egçmek mantıklı değil. Zaten TurkNet'te kullansa kablo aynı kutuya gidecek sadece çıkan pop noktaları değişecek, ki Telekom'un pop noktalarının da TurkNet'ten aşağı kalır yanı yok. Eğer altyapısı 100 megabit üzeri olsaydı evet TurkNet mantıklı olurdu ama 50 megabit için 700₺ bana mantıklı gelmiyor. Ki siz istediğinizi kullanabilirsiniz, arkadaşın mesajına göre arkadaş Telekom'dan memnun bunları göz önüne alarak mesaj yazmanızı öneririm iyi sosyaller
Beğenmiyor değilim -ki bende TurkNet kullanıyorum- bir sorun yaşadığınızda muhatap olarak Türk Telekom olduğunu ve TurkNet'in Türk Telekom'a iş emri verme prosedürlerini bildiğinizi umuyorum. Zırt pırt zam yapmıyorlar diyorsunuz ama zaten TT'de 1.5 sene taahhüt veriyorsunuz onlar zam yapamıyor o sürede TurkNet 2 defa zam yapıp fiyata 200₺ daha bindiriyor. VDSL altyapıda hala en mantıklısı Türk Telekom. Fiyat avantajı olmadığı sürece başka operatöre egçmek mantıklı değil. Zaten TurkNet'te kullansa kablo aynı kutuya gidecek sadece çıkan pop noktaları değişecek, ki Telekom'un pop noktalarının da TurkNet'ten aşağı kalır yanı yok. Eğer altyapısı 100 megabit üzeri olsaydı evet TurkNet mantıklı olurdu ama 50 megabit için 700₺ bana mantıklı gelmiyor. Ki siz istediğinizi kullanabilirsiniz, arkadaşın mesajına göre arkadaş Telekom'dan memnun bunları göz önüne alarak mesaj yazmanızı öneririm iyi Sosyaller![]()
Dediğiniz de haklı olabilirsiniz; 24/35/50 gibi düşük hızlarda 699 TL verilmesi biraz mantıksız gibi gelebilir. Ama TT'nin de şaibeli fiyatları var yok değil. Ben 100 Mbps kullanıyorum aylık 700 TL veriyorum. Bir sorun olduğunda zaten desteğe yazdığım zaman anında geri dönüş olabiliyor. Onun dışında Millenicom veya Kablonet gibi operatörlere zaten geçilmez. Eski TurkNet çalışanıyım bu arada; neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Yaklaşık 8-9 aylık bir tecrübe kazandım. Arıza durumunda mecbur olarak TT'ye yönlendircekler. Ama basit bir durum olduğu zaman kendileri çözüyor zaten, çok ekstrem durumlarda TT'ye yönlendirme yapılır.
Bu arada unutmayın; bütün operatörler TT altyapısını kullanıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet