elweald

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Millenicom'u direkt iptal edip yeni bir kurulum ile Türk Telekom'a geçiş yapacağım. Gelen SMS ile yarın sabah kurulum için geleceklermiş. Ben Millenicom'u Türk Telekom ekibi kuruluma gelmeden önce mi iptal ettirmeliyim yoksa kurulumdan sonra etsem de oluyor mu? Herhangi bir sorun çıkıp da internetsiz kalmaktan korkuyorum.

Neden iptal edip geçiyorsunuz? Aynı altyapıyı mı kullanacaksınız? İnternetsiz kalmak istemiyorsanız kuruluma gelip internet erişiminizi sağladıklarında iptal edebilirsiniz. Birkaç gün içinde faturalama durdurulur ve internet kesilir. E-devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Neden iptal edip geçiyorsunuz? Aynı altyapıyı mı kullanacaksınız? İnternetsiz kalmak istemiyorsanız kuruluma gelip internet erişiminizi sağladıklarında iptal edebilirsiniz. Birkaç gün içinde faturalama durdurulur ve internet kesilir. e-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Üyelik oluşturduğum zaman kurulum yapmadan önce internetti iptal ettirin dedi müşteri hizmetleri. Bana da saçma geldi ondan dolayı konu açtım.
Ek olarak.

Hocam eski kablo kulllanma olayı yapmazlar değil mi hepsi yeni olmasını istiyorum kolaya kaçma durumu olmaz sanırım.

Üyelik oluşturduğum zaman kurulum yapmadan önce internetti iptal ettirin dedi müşteri hizmetleri. Bana da saçma geldi ondan dolayı konu açtım.
Ek olarak.

Hocam eski kablo kulllanma olayı yapmazlar değil mi hepsi yeni olmasını istiyorum kolaya kaçma durumu olmaz sanırım.
Altyapınız nedir öncelikle, sıfırdan başlayalım. İptal ettireceğinizin altyapısı ne, yeni başvurduğunuz ne?

Altyapınız nedir öncelikle, sıfırdan başlayalım. İptal ettireceğinizin altyapısı ne, yeni başvurduğunuz ne?

1000 Mbps Türk Telekom fiber altyapısı. İki altyapıda aynı değişmeyecek yani.

Yeni başvuru yaptıgınız için ekstra kurulum ücreti ödeyeceksiniz. Milleni'den telekoma geçiş yapın. Yeni abonelik açık boşuna para vermeyin.

Hayır almıyor hocam bir de benim üstüme değildi önceki hat üstüme geçmesi için yeni kurulum istedim ücret alınmıyormuş.

Ücretsizdi zaten kurulum kendi üstüme almış oldum böylelikle hocam.
Öyleyse sıkıntı yok hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Boş port durumuna göre kurmamazlık yapmazlar diye düşünüyorum ama yine de emin olmak için arayabilirsiniz.