Hocam bize de kimse istemeden TT altyapısı geldi. Fakat Superonline kullanıyoruz, TT altyapı sebebiyle tüm paketlerden yararlanamıyoruz. Superonline altyapısı talebinde bulunmayı düşünüyorum şubeye gidip. Siz Superonline altyapısı nasıl getirttiniz ?
Benim bulunduğum şehirde pek çok mahalleye döşenmeye başladı, biz daha önce imza falan toplamadık, geleceği zaten planlıydı.

Direkt ilçe adı falan vermeyeyim ne olur ne olmaz :D, İzmir'de oturuyorum.
Bende İzmir'deyim. Bulunduğum bölgeye TT daha yeni tamamladı altyapı işlerini. Fakat dediğim gibi Superonline kullanıcısı olarak istediğim paketlerden faydalanamıyormuşum. Mecbur gidip altyapı talebinde bulunacağım gibi.

Telekom bu konularda berbat bir firma. Örnek olarak bize de fiber altyapı bağlandı, Superonline ve Türk Telekom aynı anda bağladılar fakat Türk Telekom bize "1 yıla kadar açamayacağız onaylanmadı henüz" dedi, Superonline ise sinyalleri çoktan verdik abone olmak isterseniz geçebilirsiniz dedi. Biz de direkt geçme kararı aldık, taahhüdü bile onlar karşılıyor.

Bu arada 1 yıla kadar açamayacağız dedikleri fiber hattı alt kattakilere açmışlar bile.

İşte bende birini bulsam çalışan içeriden açtırıcamda yok ki.