Detaylar
Kim cevapladı?ynl
Başarılı
Site çökük.
Dosya Ekleri
ynl
Başarılı
O zaman buradan bakabilir misiniz?
gibir.net.tr
GIBIRNet Altyapı Sorgulama | Fiber Sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakır
O zaman buradan bakabilir misiniz?
GIBIRNet Altyapı Sorgulama | Fiber Sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakırgibir.net.tr
Buyurun.
Dosya Ekleri
ynl
Başarılı
Yüksek ihtimalle FTTH çünkü santral mesafeniz yok fakat yeni geçiş olunca 1000 Mbps oluyor genelde. Benim apartmana yeni FTTH geldi ve FTTB altyapı hizmete kapatıldı, sorgulamada 1000 Mbps çıkıyordu.
Gigaspeed'in sitesi açılırsa yine bakın olmadı şu siteden detaylı sorgulayın ve ekran görüntüsü atın. Olmadı binanızdaki fiber kutunun resmini atın.
Gigaspeed'in sitesi açılırsa yine bakın olmadı şu siteden detaylı sorgulayın ve ekran görüntüsü atın. Olmadı binanızdaki fiber kutunun resmini atın.
Yüksek ihtimalle FTTH çünkü santral mesafeniz yok fakat yeni geçiş olunca 1000 Mbps oluyor genelde. Benim apartmana yeni FTTH geldi ve FTTB altyapı hizmete kapatıldı, sorgulamada 1000 Mbps çıkıyordu.
Bir de başka siteden sorguladım 1000 gösteriyor.
Dosya Ekleri
ynl
Başarılı
Ya hatalı ya da Sansüronline'ın altyapısı muhtemelen. Türk Telekom size 100 dediyse 100'dür.
Bana şuradaki kısmı söyleyin.
Ya hatalı ya da sansüronline'ın altyapısı muhtemelen. Türk Telekom size 100 dediyse 100'dür.
Eki Görüntüle 215600
bana şuradaki kısmı söyleyin.
He evet orası FTTB ETH Turkcell'in hiç altyapısı yok.
ynl
Başarılı
O zaman maalesef FTTH altyapınız yok demektir. Çünkü FTTH olsa 1000 Mbps alabiliyor olmanız gerekirdi. Eğer altyapı istiyorsanız "Müdürlük adı" yazan yerdeki Türk Telekom Genel Müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız gerekiyor.He evet orası FTTB ETH Turkcell'in hiç altyapısı yok.