ipli jeton

Uzman
Merhaba,

18 Kasım'da Türk Telekom online işlemlerden yeni modem sipariş ettik. Mevcutta Türk Telekom müşterisiyiz, modem eskidiği için yenisini istedik. Online işlemlerden onay butonuna basar basmaz sözleşmeniz kargoya verilmiştir yazan bir otomatik SMS attılar. Ancak halen gelen bir şey yok.

Bir modemin gönderilmesi bu kadar sürüyor mu? Modemimiz ne zaman gelir?

TürkTelekom gerçekten iyiye gitmiyor. Yeni CEO değişimiyle birlikte kötüye ilerlediğini düşünüyorum. Benim internetimi de 12 gündür kuracaklar.

Burada sana kimse net tarih veremez fakat bu kadar sürmesi tabii ki normal değil. X (Twitter) kullanıyorsan orada şikayetini dile getirip @TTDestek'i etiketle. İletişim için numara isteyecekler, verdiğinde şikayet kaydını oluşturacaklar; problemin nedenini öğrenip gün içerisinde veya ertesi gün seni arayıp bilgi sağlayacaklar. Uğraşmak istemiyorsan direkt TürkTelekom'u arayıp problemini söyle, belki yardımcı olurlar.

Modemi Çin'den sipariş etsek bile gelmesi bir hafta sürmezdi. Nasıl bir sistemleri var anlamadım. Bir modem İstanbul'dan Mersin'e bir haftada gelemiyor.

İnternet benim adıma değil, ofisteki ortağın adına. Ona söyleyeceğim o arayacak artık. Teşekkürler.

İğrenç bir sistemleri var. Arkadaşım yeni internet başvurusu yaptı yarın sabaha verdiler. Beni 12 gündür bekletiyorlar, aradığımda aşırı yoğunluk var yalanı atıyorlar. Komedi tam komedi.

Üç defa aradık üçünde de kayıt açıldı diye oyaladılar. En sonunda bugün modem siparişini iptal ettik.

Modemi piyasadan satın alacağız.