Türk Telekom'dan Turkcell'e geçilir mi?

Sakın Turkcell'e geçmeyin.

Fiyat performans isterseniz Vodafone çekim gücü isterseniz Turkcell. Vodafone'da günde 15 tane reklam SMS'i alıyorum.

Fiyat performans isterseniz Vodafone çekim gücü isterseniz Turkcell. Vodafone'da günde 15 tane reklam SMS'i alıyorum.

Vodafone çekmiyor şehir merkezi olsa bile o yüzden yanaşmadım. Bütçe konusunda problem olmadığı için turkcelldeyim şu an ama berbat diyen arkadaş sebep sunmadan niye yargılıyor anlamadım.

Geçilir, Turkcell çok güzel çekiyor ve verdikleri haftalık internetler de gayet iyi. Türk Telekom internet vermemek için kıvranıyor, Turkcell ile sürekli 5-10 GB alıyorum ben. Paketleri de o kadar pahalı değil.

Vodafone'un fiyat performans ile alakası olduğunu bile sanmıyorum, ben Turkcell 15 + 5 GB internetli 1000 DK 1000 SMS'li pakete 265 TL fatura ödüyorum. Bu paketler Vodafone'da çok daha pahalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…