Arkadaşlar merhaba, Konu şu an Türk Telekom'da haziran 2025'a kadar taahhüdüm var. 50 Mbps 167 TL. Yaklaşık 1 ay önce TurkNet fiber altyapı kurulumlarına başladı bina içi vesaire. Bugün altyapıyı kontrol ettiğimde adreste desteklediğini gördüm fakat 23:00'a kadar çalışıyor müşteri hizmetleri, bağlanamadım.
Şimdi bu durumda geçmek mantıklı mı? Muhtemelen birkaç aya Türk Telekom'un da fiber altyapısı gelir. (%25 engelli indiriminden de yararlanıyorum TTNET'in.) Endişelerim müşteri hizmetleri problem yaşayanların çok olması TurkNet'te.
Fakat 20 Senedir Türk Telekom kullanıyorum. Akşam saatleri yavaşlık vesaire stabil olmaması, iş için evden çalışıyorum, bu konular önemli benim için, sorun yaşarsam anında reaksiyon alınması gerekir. Online oyunlarda TTNET'te çok fazla D-Sync ve inputlag problemlerim bitmedi. Sistemim son donanımlara sahip overclocklu vesaire, bu internet yüzünden online oyunlardan çok çektim.
Sizce benim için hangisi mantıklı olur iş ve oyun için? Bir de 2.056 TL taahhüt iptali için ödemem gerekiyormuş, sordurdum az önce TTNET'e. Ondan sonra geçeceğim. Verdikleri modemler ne kadar kaliteli TurkNet'in? Geçersem kendim de alabilirim.