Detaylar
Kim cevapladı?İnternetten kendim router alıp nasıl kullanabilirim? Kira vermeyi pek istemiyorum.
Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt.
Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et.
Emre.py
Üstün
Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et.
Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir?Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt.
İntertnet sağlayıcını ara onlar söyler zaten.
RockyHighway79
Üstün
Modem arayüzünde kullanıcı adın ve şifren yazar. Kullanıcı adı ve şifreni kaydet, yeni modem gelince kurulumunu yaparken gir.
Emre.py
Üstün
Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu?
@ggbye, @RockyHighway79,
@ggbye, @RockyHighway79,
Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu?
Eki Görüntüle 215336
@ggbye, @RockyHighway79,
Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun.
Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz.
Emre.py
Üstün
Fiber. Wifi 6 Router'a geçmeyi düşünüyorum.Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun.
Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz.
Tek şifre aradığımız değil; şifre ve kullanıcı adı, modem arayüzüne geçince ayarlarda kullanılan şifre ve kullanıcı adıdır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet