Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Ocak 2026 #1 İnternetten kendim router alıp nasıl kullanabilirim? Kira vermeyi pek istemiyorum.
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 2 Ocak 2026 #2 Emre.py dedi: İnternetten kendim router alıp nasıl kullanabilirim? Kira vermeyi pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt.
Emre.py dedi: İnternetten kendim router alıp nasıl kullanabilirim? Kira vermeyi pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt.
Ç Çağatay Torun Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 479 Çözümler 8 Beğeniler 247 2 Ocak 2026 #3 Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et.
Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Ocak 2026 #4 Çağatay Torun dedi: Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et. Genişletmek için tıkla... ggbye dedi: Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir?
Çağatay Torun dedi: Önce modem/router alıp konunu ona göre açarsan yardımcı olur herkes. Kullanıcı adı şifreni de hazır et. Genişletmek için tıkla... ggbye dedi: Kulanıcı adı ve şifreni istiyeceksin firmadan arayüzden girip kulanıcaksın basit işlemt. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir?
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 2 Ocak 2026 #5 Emre.py dedi: Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir? Genişletmek için tıkla... İntertnet sağlayıcını ara onlar söyler zaten.
Emre.py dedi: Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir? Genişletmek için tıkla... İntertnet sağlayıcını ara onlar söyler zaten.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 2 Ocak 2026 #6 Emre.py dedi: Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde kullanıcı adın ve şifren yazar. Kullanıcı adı ve şifreni kaydet, yeni modem gelince kurulumunu yaparken gir.
Emre.py dedi: Kullanıcı adı ve şifre "tam olarak" nedir? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünde kullanıcı adın ve şifren yazar. Kullanıcı adı ve şifreni kaydet, yeni modem gelince kurulumunu yaparken gir.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Ocak 2026 #7 Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu? @ggbye, @RockyHighway79,
Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu? @ggbye, @RockyHighway79,
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 2 Ocak 2026 #8 Emre.py dedi: Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu? Eki Görüntüle 215336 @ggbye, @RockyHighway79, Genişletmek için tıkla... Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun. Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz.
Emre.py dedi: Şu yöntemi denedim, şifre geldi; kullanıcı adı, SMS'i gönderdiğim telefon numarası olarak geldi. Doğru mu? Eki Görüntüle 215336 @ggbye, @RockyHighway79, Genişletmek için tıkla... Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun. Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Ocak 2026 #9 ggbye dedi: Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun. Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fiber. Wifi 6 Router'a geçmeyi düşünüyorum.
ggbye dedi: Kulanıcı ve şifre diyorsa odur ama siz yine de bir müşteri hizmetlerini arayın sorun. Bu arada hangi router tercih ettiniz fiber mi VDSL mi kulanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Fiber. Wifi 6 Router'a geçmeyi düşünüyorum.
Ç Çağatay Torun Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 479 Çözümler 8 Beğeniler 247 2 Ocak 2026 #10 Tek şifre aradığımız değil; şifre ve kullanıcı adı, modem arayüzüne geçince ayarlarda kullanılan şifre ve kullanıcı adıdır.
Tek şifre aradığımız değil; şifre ve kullanıcı adı, modem arayüzüne geçince ayarlarda kullanılan şifre ve kullanıcı adıdır.