Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sawyerford

Üstün
Yer
4 8 15 16 23 42
Sokağın hemen girişinde ve evime yaklaşık 30 metre uzaklıkta. Ben şehir dışındayken eklenmiş, yani 2-3 hafta önce. Ek olarak da bulunduğum bölgede halihazırda her evde Superonline Fiber var. Bu dolap olası Türk Telekom Fiber altyapısının sinyalini verir mi? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Solunda duran büyük dolap ise senelerdir var. Zaten üzerindeki graffitilerden de belli oluyordur. Onun da ne olduğunu bilmiyorum ama mevcut düzende evim Türk Telekom'dan 65 Mbps VDSL destekliyor. Yanındaki küçük olan ise yeni ekledikleri.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 471
  • 2.webp
    2.webp
    752,1 KB · Görüntüleme: 308
  • 3.webp
    3.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 190
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu bir fiber sonlandırma saha dolabı. Santralden saha dolabına kadar fiber gelir. Üstteki arkadaşımızım dediklerine katılıyorum. Türk Telekom fiber altyapı kuracaktır. Sırada kazılar ve eve götürme süreci var.
Birkaç ay önce sokağımın başına aynı şekilde dolap kuruldu. Türk Telekom'a başvuru yapıp önce apartmana daha sonra dairelere fiber optik kablo çektirip 1000 Mbps fiber internet alabilirsiniz anlamına geliyor. Ancak bu süreç genellikle Türk Telekom'un iş planına göre yani sırayla yapılıyor. Belki yarın belki 1 ay sonra belki 3 ay sonra evlere kablo çekilecektir. Yapacağınız ısrarlı başvurular bazı bölgelerde işleri hızlandırıyor, bazı bölgelerde ise iş planına sadık kalınıyor.

Bu bir fiber sonlandırma saha dolabı. Santralden saha dolabına kadar fiber gelir. Üstteki arkadaşımızım dediklerine katılıyorum. Türk Telekom fiber altyapı kuracaktır. Sırada kazılar ve eve götürme süreci var.

Çözüm
Teşekkürler hocam. Bugün de önüne araç geldi ve dolabın önüne masa kurup fiber kablolar ile ilgili işlem yapıyordu. Yavaş yavaş binama kadar gelecektir diye umuyorum. İnşallah gelir de 12 senedir abonesi olduğum Superonline FTTB'den kurtulurum.

Teşekkürler hocam. Bugün de önüne araç geldi ve dolabın önüne masa kurup fiber kablolar ile ilgili işlem yapıyordu. Yavaş yavaş binama kadar gelecektir diye umuyorum. İnşallah gelir de 12 senedir abonesi olduğum Superonline FTTB'den kurtulurum.
Umarım kurtulursun.