Türk Telekom'un verdiği kiralık modem nasıl iade edilir?

i5 7500F

Becerikli
Merhaba,

Türk Telekom fiber internet kullanıyorum ve bana zorunlu olarak verdikleri kiralık bir modem var. Ben bunu iade edip aylık kira ücretinin alınmamasını istiyorum. Dün il müdürlüğüne gittim ve modemi vermek istediğimi söyledim ama 10 dakika dil döktüm, yine de kabul etmediler. İnternette iade ettiğini söyleyen birçok kişi var. Bu modemi nasıl iade edebilirim? Daha önce iade etmeyi başaran varsa nasıl yaptığını açıklayabilir mi?

Modem zaten arızalı, yarın eve modeme bakmak için ekip gelecek. Onlar %90 bu modemi değiştirecekler ama ben yine de iade etmek istiyorum. Yarın geldiklerinde onlar iade alabilir mi? Onların böyle bir yetkisi olur mu?

Gelen ekibe söyleyin modem istemiyorum diye, kabul etmezler ise dava edin.

Dün gidip de modemi iade almayanları da unutmayın. Onları da dava edin.

Daha sonra zorunlu olarak tarife dışı aygıtı uygunsuz olarak kiralayıp haraç kestikleri için de firmayı da dava edin.

THH'ye gidin onlar halleder hocam.

Attığım foruma bak, kimisi müşteri hizmeti araçlığıyla falan iade etmiş. Bu arada iade etmeden önce cihazın etiketinin fotoğraflarını çekin mac adresi falan kaydetmek zorunda kalırsanız elinizin altında bulunsun.

Kimisi alıyor kimisi almıyor. Kural tektir herkesin kural neyse ona göre davranması gerekir ama nedense bizim memlekette bu iş bir türlü yürümüyor.
Bulunduğum yerdeki Il Telekom Müdürü tanıdığım birisi. Şahsen görüştüm ama veremedim modemi. Kutusundan çıkarmadığım ve kullanmadığım modeme para ödemek, üstüne bazı kişilerin bunu odemegini görmek ağrıma gidiyor. Yazıklar olsun!

Hocam 75 TL için dava ile uğraşmam ama THH'ye belki başvurabilirim ama THH bu işe karışır mı bilemem.

Hocam ben oraya baktım ama oradaki konu bayağı karışmış, millet olayı başka tarafıyla anlamış. Abonelik bitince modem geri veriliyor ya, oradaki çoğu insan "verdik" derken onu kastetmiş. Ha, bazıları vermiş, orası doğru.

Eve geldikleri için de dava etsin, öyle değil mi?

Yani evet, iade alınmaması saçma ama bir yandan iade alınan insanları duydukça benimkinin iade alınmaması bana çok saçma geliyor.

Yani evet, iade alınmaması saçma ama bir yandan iade alınan insanları duydukça benimkinin iade alınmaması bana çok saçma geliyor.
Müdürlüğe git, verenlerin belgesini göster bakın bunlar iade etmişler de. Tarih paylaşmışlar ne zamandan itibaren iade alınabileceği o belgeyide göster.

Diğer arkadaşların dediği gibi davayla thh ile ulaşma. Herhangi bir şubeye gidip ben modem iadesi etcem diyince ediyolar zaten.

Diğer arkadaşların dediği gibi davayla thh ile ulaşma. Herhangi bir şubeye gidip ben modem iadesi etcem diyince ediyolar zaten.
Hocam şubeyi bırakın ben direkt müdürlüğe gittim, kabul etmediler. Şubeler zaten kabul etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…