Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Önce neden diye sormak istiyorum? Neden? Kendi vatandaşından bile daha fazla hak verdiğin, üstüne yetmiyormuş gibi vatandaşlık verdiğin bu ırkın ücretini biz ödüyoruz? Gerçi istemesek de ''vergi'' adı altında ödüyorduk, bunun böyle açıkça olması daha da canımı sıktı. Ayrıca haberin kaynağını doğrulayacak bir site veya haber sitesi adı verir misiniz? Birkaç yerden teyit etmeden inanmak istemiyorum bu kötü duruma.
Ya kardeş, instagramda gördüğünüz saçma sapan şeyleri niye haber olarak burada paylaşıyorsunuz? Konuyu görünce ilgimi çekti, girip kararı okuyayım ne yazıyor diye merak ettim, kalkıp bir tane instagram hesabını paylaşmışsın. Hiç resmi kaynak diye bir şey duymadınız mı?
Haber için resmi kaynak yok ama kısmen doğru sayılır, halkın emeği ile kazandığı paradan alınan vergiler bunlara gidiyor.
Adamlar gelsinler elalemin kızına oğluna tecavüz etsinler, taciz etsinler.
Öğretmeni öldürsünler, deprem bölgesinde yağma yapsınlar... bir de bu kanı bozuklara sırf arap oldukları için ayrımcılık tanısınlar.