Fason telefon, fason bilgisayar üretip yerli ve milli diye pazarlayan markalarımızdan sonra bir de fason uygulama yapan girişimlerimiz çıktı çok şükür. Hemen üstümde ki mesajda bahsedilmiş zaten detaylı biçimde.

Verilerimi WhatsApp, Instagram veya başka programlar istedikleri gibi alabilir, feda olsun hepsine.

Olayın partizanlık ile alakası olmadığı halde illaki oraya çekeceksin değil mi? Bu zihniyet sanırım sadece Türkiye'de var. Zira ABD gibi ülkelerde her ne kadar ABD vatandaşları Tesla gibi kendi markalarını kendi çaplarında eleştirselerde sırf bunun için gidip "Yav Tesla bizim Musk'ın, alınmaz. Hadi Çinli alternatiflere abanalım." demiyorlar. Yani dışarıya karşı kendi markalarına çamur atmıyorlar.

Uygulamaya gelince bende gerek tasarım açısından gerekse ana fikir açısından gayet beğendim. Destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira bu platformun geliştirilmesinde bizzat TEKNOFEST'li gençler de rol aldı ve alıyor.

Bizim insanımızı anlamlandırmak güç. Olmayınca neden yok derler. Olunca da bir kulp bulur, onu takar ve kendi bildiği yoldan devam eder. Milleti de manipüle etmeyi unutmaz ama!

Bunları da tamamen muhalif biri olarak yazıyorum, daha önce de iktidara bir defa bile oy vermedim.
Bunlar işin şov kısmı bu siyasal İslamcılar bir sey yapıyorsa 2 kere düşüneceksin.

1 tik = iletilemedi
2 tik = iletildi
3 tik = şafak operasyonu
Açıkçası Instagram ve X'te o kadar fazla koyun var ki, zaten orada bile anlatmayı bıraktım. Çünkü anlamayacaklar. Yani o kadar uzun uzun yazıyorum, sonra biz boşa hapse gireceğiz. Siliyorum geri. Platform olarak X veya Instagram çok güvenli sayılmasa da onlara prim yok.

Güzel bir girişim falan değil, uyumayın artık! WeChat denemesi tutarsa ileride Instagram kapanır, WhatsApp kapanır. Mavi tik olunca mesajların gözaltına alınırsın.

Çinlilerin sistemleri ve teknolojisi var en azından. Bunlar çinliler gibi iş yaparsa Reeder telefon, Vestel televizyon vs kullanırız :D

Eğer çok sevdiysen sana da bir Mastodon PvP server açabiliriz.

Ben de profil oluşturayım. Ama orijinalinde. :)

Yav yok ya ortam koyun dolu. Bir tarafsız olarak bu kadar çok koyun beni rahatsız etti. Doğrusunu anlatıyorsun, seni "Din Düşmanı" veya "Erdoğan Düşmanı" ilan ediyorlar. Bir süre daha takılacağım, olmadı hesabı kapatırım ya :).