Heavy Rain, Mad Max, The Thaumaturge. Konuyu gördüğüm gibi atladığım için aklıma gelenler bunlar. İlk ikisini daha önce bu forumda yazdığım halde ekleme gereği duydum.
Saydığınız 3 oyunun da çevirisi var.
Heavy Rain için Anonymous Çeviri yaptı. Eski olan sürüm ücretsiz, yeni olan ise ücretli ve en güncel sürümlerde çalışıyor. Eski yama yeni sürümlerde çalışmıyor ne yazık ki. Buna bir çeviri gelmesi için tool gerekli ve yıllardır doğru düzgün bir tool'u çıkmadı.
Mad Max için de 2 çeviri var. Birisi Anonymous Çeviri yine ve ücretli. Diğeri ise Sixth Sense'in yapmış olduğu ancak onda da çeviri %100 değildi ne yazık ki. The Thaumaturge oyununa şimdi baktım. Makine çevirisi var sadece.

Horizon Zero Dawn Complete Edition.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250123_001013_Steam.webp
    Screenshot_20250123_001013_Steam.webp
    4,7 MB · Görüntüleme: 82
Yakuza serisinin adamakıllı yaması yok. Yakuza 0'dan sona kadar çeviri harika olurdu. Birçok kişi talep etti de düzgün yama çıkmadı birçoğuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydığınız 3 oyunun da çevirisi var.
Heavy Rain için Anonymous Çeviri yaptı. Eski olan sürüm ücretsiz, yeni olan ise ücretli ve en güncel sürümlerde çalışıyor. Eski yama yeni sürümlerde çalışmıyor ne yazık ki. Buna bir çeviri gelmesi için tool gerekli ve yıllardır doğru düzgün bir tool'u çıkmadı.
Mad Max için de 2 çeviri var. Birisi Anonymous Çeviri yine ve ücretli. Diğeri ise Sixth Sense'in yapmış olduğu ancak onda da çeviri %100 değildi ne yazık ki. The Thaumaturge oyununa şimdi baktım. Makine çevirisi var sadece.
Heavy Rain'in elimde bir çevirisi vardı ama hata verdiği için öncesinde de yazma gereği duymuştum. Demek elimdeki sürüm ile alakalıymış. Mad Max'in de Sixth Sense çevirisi vardı ama dediğin gibi hem %100 değil, hem de yerelleştirme yaptıkları için diyaloglar iyi değildi. Bozuk İngilizcemle bile karakter konuşmalarının altyazıyla uyuşmadığını anlayabiliyordum. The Thaumaturge'u ise Steam kütüphaneme bakıp karşıma ilk çıkan neyse onu söylemek için yazdım. Öncesinde de oyun yeni olduğu için çevirisi çıkmamıştır diye bakmamıştım. Makine çeviri yerine kendim uğraşarak oynasam daha iyi olur bence.