Plazy

Çalışkan
Yer
Türkiye
Hikâyeli oyunlara Türkçe yama yapanlar ne derece bilgili ve hangi araçları kullanıyorlar genelde? Bir de o kadar MSG veya TXT çevirmek için hangi yola başvuru yapıyorlar?

Hikâyeli oyunlara Türkçe yama yapanlar ne derece bilgili ve hangi araçları kullanıyorlar genelde? Bir de o kadar msg veya txt çevirmek için hangi yola başvuru yapıyorlar?

Ben 3 yıl önce Minecraft'ta Türkçe yama yapıyordum modlar için croptopia Türkçe versiyonu ben yaptım mesela. (eklemişler mi Türkçe. Bilmiyorum gönderdim aslında) tek tek çeviriyordum yanlış hatırlamıyorsam XML'den.

Androiddede vcm uygulaması için çeviri yapıyordum geliştirici direk bana Excel tablosu atıyordu bende çevirip atıyordum.

Ben 3 yıl önce Minecraft'ta Türkçe yama yapıyordum modlar için. Croptopia Türkçe versiyonu ben yaptım mesela. (eklemişler mi Türkçe bilmiyorum gönderdim aslında.) tek tek çeviriyordum yanlış hatırlamıyorsam XML'den.

Android'de de VCM uygulaması için çeviri yapıyordum. Geliştirici direkt bana Excel tablosu atıyordu, ben de çevirip atıyordum.

Minecraft zaten Türkçe ne için yama yapıyordun XML halinde olmuyor genelde oyun hikayeleri txt halinde oluyor ama sifreli hash ayarlı.

Son düzenleyen: Moderatör: