Arkadaşlar bir sürü Türkçe dil desteklenmeyen oyunlar var, mecburen yama arıyoruz. Peki siz .exe uzantili yamaları kuruyor musunuz? Açıkçası ben kurmam .pak veya .tiger formatında varsa kullanirim eğer yoksa kendim yapıp oyunda aktif ederim yine exe. gerektirmeyecek şekilde. Peki ya siz güveniyor musunuz?
Birçok forumda paylaşıyorsa eğer bu guvenli olduğu anlamina gelmez ki mesela bazi yamacilar .dll veya injector kullanıyor ama .pak dosyali halde Türkçe yamalar çalışabilir veya oyunun uzantılı halde verebilir çünkü bende Türkçe yama yapıyorum kendime göre ve pak ile çalışıyor exe gerektirmeden.
Arkadaşlar bir sürü Türkçe dil desteklenmeyen oyunlar var, mecburen yama arıyoruz. Peki siz .exe uzantili yamaları kuruyor musunuz? Açıkçası ben kurmam .pak veya .tiger formatında varsa kullanirim eğer yoksa kendim yapıp oyunda aktif ederim yine exe. Gerektirmeyecek şekilde. Peki ya siz güveniyor musunuz?
Bunu düşünen tek kişi ben değilmişim, konunuza denk geldiğime sevindim. Alternatifi varsa .exe olanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Genelde DonanımHaber, sinnerclown gibi yerlere göz atıyorum, exe değil de dosya şeklinde oluyor genelde buralarda.
OyunCeviri.net ve AnonymousCeviri'ye güveniyorum. Diğer yamacılar için araştırmadan indirmiyorum. Ayrıca Techolay'da Türkçe Yama Ekipleri bulunuyor. Bu ekiplerden seçip indirebilirsiniz.
Gecmiste Call of Duty'i %100 ceviri yapan bir grup vardi. Onlarin yamasini kurmustum, gayet iyiydi, bir sorun yasamamistim. Kimin ceviriyi yaptigina gore degiskenlik gosterir bu.
Gecmiste Call of Duty'i %100 ceviri yapan bir grup vardi. Onlarin yamasini kurmustum, gayet iyiydi, bir sorun yasamamistim. Kimin ceviriyi yaptigina gore degiskenlik gosterir bu.
Herhalde oyleydi dublajı efsaneydi. Film gibi oynuyordum o siralar ingilizcem sifirdi, simdi RDR 2'yi ceviriye ihtiyacim olmadan oynayacak duruma geldim oyun oynaya oynaya.
Oyunçeviri'yi söylememe gerek yok. Türkiye'de alınteri döken tek yama ekibi.
Onun dışında Anonymous Çeviri'ye de güvenmiyorum, para tuzağı. Çevirileri yapay zeka gibi geliyor.
Bu ikisi dışındaki çeviri gruplarının alayı zaten "makine çeviri" dedikleri yapay zeka çevirisi; Oyun Çeviri dışında hiçbirine güvenmiyorum.