cecil

Gelişen
Merhaba. Hâlihazırda dört yıldır Kablonet 100 Mbps kullanıyorum ve taahhüt sürem bu ay içinde doluyor. 100 Mbit hız benim için yeterli olsa da, yoğun kullanımın olduğu zamanlarda eFootball oyununda çevrim içi (online) gecikmeler yaşıyorum ve bu durum can sıkıcı olabiliyor.

Apartmanda Turkcell Fiber ve Türk Telekom Fiber altyapısı da mevcut. Kablonet ile 450 TL'ye 100 Mbit hızdan devam edebilirim. Turkcell ise 1000/50 Mbit hız için 700 TL teklif ediyor.

Özellikle çevrim içi eFootball oyununda Turkcell Fiber beni mutlu eder mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Deneyimi olan arkadaşların fikirlerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes eFootball'da bu sorunları yaşıyor, oyun kaynaklı bir sorun bu. O yüzden gram etki edeceğini sanmıyorum eğer diğer onlind oyunlarda bir sorun yoksa.

başka online oyun oynamadığım için bilmiyorum maalesef, aradaki fiyat farkı da az değil, iyi düşünmek lazım

mesela tam olarak şu an efootballda düzgün bir maç yapmam imkansız, benim tuşa basarak verdiğim komutu en az yarım saniye sonra algılıyor oyun :S