Turkcell, Netgsm'i baz istasyonlarından engelledi

Makaleler
1
Geçtiğimiz hafta baz istasyonu kullanım bedeli 3 katından 9 katına çıkarıldı. Ve Netgsm firması bu fahiş zam karşısında, kullanıcılarına %68 zam yapmak zorunda kaldı.

Turkcell'in altyapısını kullanan Netgsm'in uygun fiyatlı tarife sunması sonrası, Turkcell tarafından baz istasyonuna erişimleri engellendi. BTK ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. Mahkeme kararına rağmen hiçbir adım atılmadı.

2025 geliyor, 10 Mbps download, 600 Kbps upload, komşu şehirlerde Speedtest yapsan bile yüksek ping, hızlı biten internet, fahiş fiyatlar...

NetGSM'in sahibi ve sahibinin oğlu ile birebir sohbet etme imkanım olmuştu, fikir açısından güzeldi de o zamanda 3 büyüklerin yollarına taş koyacağını düşünüyordum hala da düşünüyorum ki bir aşamasını yapmışlar zaten. Adem Bey ideoloji açısından hükumet cenahlı birisi ama bakalım sonları hayırlısı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajımı kısmen tekrar yazayım çünkü halen aynı şeyleri düşünüyorum. İnsanlar sırf ucuza hat kullanmasın diye yapıyorlar. Akıllarınca gidip Galatasaray'a sponsor olup, transfer almaları için bizlerin parasını gönderecekler. Ek olarak Türkiye cidden artık beni şaşırtmıyor çünkü artık zamlara ve engellere alıştım.

Adem bey ideoloji açısından hükümet cenahlı birisi ama bakalım sonları hayırlısı...

Evet zamanında e-Devlet ve e-Belediye ihalelerini almıştı. Aslında bu durum vatandaş için bir avantaj. Çünkü bu durumda kendilerini kolay kolay yedirmeyeceklerini düşünüyorum. Ki BTK de zaten Netgsm lehine karar vermiş. Ama Turkcell'in sorun çıkarmasına bana biraz tuhaf geldi açıkçası. Unarım gündem olur ve bu olay hükumetin kulağına gider. Kendi adamlarını yedireceklerini düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 harfli marketler ve ülkede kullanılan operatör hatları inceleme dışında mı anlamıyorum artık. Biri acilen denetlemeli. Ödemeyi 1 gün kaçırsam telefonumu meşgul etmeden durmazlar ama bir sorun yaşasam 10 tane yere bağlanmak zorunda kalıyorum. Gerçekten verdiğim fiyat aldığım hizmetle orantılı değil. Bu operatörlere acilen bir tokat lazım. Bu halk bir şeyleri ucuz kullanmaya çok görüldü.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt