Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Fiyatlara bak. Çok değil 4 sene öncesine kadar mis gibi araba alıyordun bu paralara.
2019'da 75K'ya 2012 model full paket hatasiz boyasiz Civic almistik.
Ekonominin gayet iyi olduğu anlaşılıyor elhamdülillah. Bundan tam 30 yıl önce her şey daha pahalıydı artık asgari ücretlilerimiz bile iPhone alabiliyor elhamdülillah. Allah reis-i cumhuru başımızdan eksik etmesin. Hem bir de daha iyi ve ucuz olan Reeder general mobil gibi yerli firmalar varken gidip düşman ülkesi olan gazze de amerika ve israile yardım eden apple in ürününü almak bir türke asla yakışmaz.
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Ekonominin gayet iyi olduğu anlaşılıyor elhamdülillah. Bundan tam 30 yıl önce her şey daha pahalıydı artık asgari ücretlilerimiz bile iPhone alabiliyor elhamdülillah. Allah reis-i cumhuru başımızdan eksik etmesin. Hem bir de daha iyi ve ucuz olan Reeder general mobil gibi yerli firmalar varken gidip düşman ülkesi olan gazze de Amerika ve İsrail'e yardım eden Apple'in ürününü almak bir türke asla yakışmaz.
Bu fiyata sağlam AMD sistem toplayabilirsin mesela. Telefona bu kadar para vermek bana mantıksız geliyor.