liseavcisi

Çalışkan
Arkadaşlar kullandığım internet Turkcell Superonline 1000MBPS, ilk ay düzgün verdi. Şu an 4 telefon internete bağlıyken ancak 3'ü kapalı yani hiçbir işlem yapmazken sadece 180 MB iletebiliyor. Bilgisayarda maksimum 95 MB veriyor. Upload, downloaddan daha fazla şu an.

Anakartın Ethernet sürücüsünü güncelleyip geliyorum.

Yine düzelmez ise başlat menüsü sağ tık Aygıt Yöneticisi Ethernet kartı içerisinden hız ikili veya bağlantı hızı gibi bir ibare var otomatik te ise 1000 seçip deneyin eğer bağlantı kuramaz ise otomatiğe geri alın.

Yine düzelmez ise başlat menüsü sağ tık Aygıt Yöneticisi Ethernet kartı içerisinden hız ikili veya bağlantı hızı gibi bir ibare var otomatik te ise 1000 seçip deneyin eğer bağlantı kuramaz ise otomatiğe geri alın.
Zaten 1000 seçmiştim, şimdi otomatiğe aldım lan portunu değiştirdim hız aynı 100de

Modemin içine hiç girmedik.

192.168.1.1'den bahsediyorsanız daha giriş yapmadık.

Hocam başka açıklaması maalesef yok. Modem portu>ethernet kablosu>anakart girişi. Modem ile bilgisayar arasında 8 pinden biri bile buluşmaz ise otomatik 4 pin 100 Mbps buluşur.

Bu arada sormayı unuttum CAT5e ve üstü kablo kullanıyorsunuz değil mi? CAT5 ve altı kablolar 100 destekler.

Hocam başka açıklaması maalesef yok. Modem portu>ethernet kablosu>anakart girişi. Modem ile bilgisayar arasında 8 pinden biri bile buluşmaz ise otomatik 4 pin 100 Mbps buluşur.

Bu arada sormayı unuttum CAT5e ve üstü kablo kullanıyorsunuz değil mi? CAT5 ve altı kablolar 100 destekler.
Hocam ne olduğunu bilmiyorum ama bu kablo ile geçen hafta 2 hafta boyunca 1000 aldım, format sonrası 100e düştü