Turkcell Superonline 2 Gbps, 5 Gbps ve 10 Gbps fiber internet paketlerini duyurdu

AtlantisNet bireysel bazında 10Gbps teklifini satmasaydı bir şey demezdim ama satılabildiği için klasik "kepçe download, kaşık upload" diyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
10.000 Mbps yazıp dikkat çekmek yerine 10 Giga yazacak kadar kötü pazarlamacıları var, onu anladık. 10'u gören 10 Mbps sanar, ilgi çekmez, kimse tıklamaz.

Kazık. 10 Gbps download alacağım ancak 1 Gbps download alanla aynı upload hızını mı alacağım

AtlantisNet bireysel bazında 10Gbps teklifini satmasaydı bir şey demezdim ama satılabildiği için klasik "kepçe download, kaşık upload" diyorum...

Eki Görüntüle 231989

"AtlantisNet" ismi tanıdık değil güvensiz geliyor. Ancak 10 Gbps download ve upload 5K ya satmaları iyiymiş.

Gpon ile 1000 Mbps kullanan bir arkadaşın evini sorguladım, bu kampanya hızını alamıyor diye uyarı çıktı. Sadece ufak bir kesimin bu hızları destekleyecek Fiber'i var.

GPON ile 1000 Mbps kullanan bir arkadaşın evini sorguladım, bu kampanya hızını alamıyor diye uyarı çıktı. Sadece ufak bir kesimin bu hızları destekleyecek Fiber'i var.

Sabahtan beri deniyoruz. 8 adres denedik hiçbirinde altyapı yok diyor. Bayiiden sorgulattık. Kampanya açtılar ama ekranları vermediler dedi arkadaş. Bakalım ne oluyor yine.

2'lik paketi alalım tamam da hangi yönlendiriciyi verecekler? Diyecek ki bana kullanıcı adı ve şifreni veriyorum, istediğin yönlendiriciyi tak. Satın almazsam paketi ne olayım.

Wi-Fi-7 modemi veriyorlar. Zaten onunda mobilden kullanıcı adı şifresi alınıyor. Dilediğin gibi kullanıyorsun. Uzun zamandır (iptal ettiklerinden beri) simetrik paketi öyle kullanıyordum. Güzel iyi hoş da engellemelerini zaten kendi modemlerinde geçemiyoruz D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…