Turkcell Superonline rezilliği

@14925, hatta 4-5 yıl kadar kullandım. Çok memnun kalmıştım. Bu 4-5 yıllık süreçte, herhalde bir ya da iki sefer, internet kesintisi ya olmuştur ya olmamıştır. İnternet kesintisi olup olmadığını hatırlamıyorum bile.

Ama dk fazla hocam. Daha ucuza vardır illa @duranforreal,
Bilmiyorum şu Babam 15gbliği 450'ye alıyodu en son adamlar pahalı pahalı pahalı. Ne uğraşıyorsunuz geçin abi Bimcell en ucuz paket 185TL

Bizimde oldu bi 6 sene Dükkanda kullanıyoruz. Mis gibi bi sorunu yok olmadı hiç. Evdede Fibim var (ama Türk telekom modem)

Geçmiş olsun.

Bende tam tersini yaşadım, 20 yıl farklı bir firmanın internetini kullandım ev değiştirince sadece Superonline olduğu için ona geçtim, dünya var mış dedim ne kopma, ne ping sorunu, 4 yıl oldu her şey çok iyi, yaşadığım ufak tefek sorunları da hızlı bir şekilde çözdüler.

Şaka maka Bimcell köyde belirli yerde felanda çekiyor. Yaylada normal çekiyo.

Biz ne n'olsun işte son 2 saat içinde 4 defa şalter attı yeni taktıkları modem yüzünden. Yok abi yok çözemiyorlar sorunu, bir halt yapamıyorlar. Defalarca kez modem, kablo, port değiştirdiler yine çözülmüyor. Sürekli modem reset atıyor, şalter atıyor, "ağda oturum açın" uyarısı verip internete girmiyor ve daha neler... Yeter artık canıma tak etti ya.

Bi ara bizim evin yanına yıldırım düştüydü modem açılmıyodu (TürkTelekom Modem) 2. el modem alıp devam etmiştik.

Evet arkadaşlar eğer Turkc*ll'den hizmet almak isterseniz böylece uğraşmanız gerekir. Neden mi, çünkü Turkcell'in umrunda değilsiniz.

@14925, Allah kurtarsın. Ben de benzer sorunu D-Smart'ta yaşamıştım. D-Smart'ta taahhütümün bitmesi yakındı. Taahhüt yenilemesi için sürekli aramışlar ancak ben açmadım. Herhalde Digitürk satmaya çalışıyorlar diye düşünüp açmadım. Meğerse taahhüt yenilemesi için arıyorlarmış. Bu süreçte günde en az 30-40 kez internetim gitti. İllallah ettim. En sonunda internet servis sağlayıcısını aradım ve taahhütümün bittiğini söylediler. Taahhüt yenilemesi sonrası ne hikmetse internet kesilme sorunu da bitti. Buna benzer bir sorun olabilir mi sizinki de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…