Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Bilmiyorum şu Babam 15gbliği 450'ye alıyodu en son adamlar pahalı pahalı pahalı. Ne uğraşıyorsunuz geçin abi Bimcell en ucuz paket 185TLAma dk fazla hocam. Daha ucuza vardır illa @duranforreal,
Bizimde oldu bi 6 sene Dükkanda kullanıyoruz. Mis gibi bi sorunu yok olmadı hiç. Evdede Fibim var@14925, hatta 4-5 yıl kadar kullandım. Çok memnun kalmıştım. Bu 4-5 yıllık süreçte, herhalde bir ya da iki sefer, internet kesintisi ya olmuştur ya olmamıştır. İnternet kesintisi olup olmadığını hatırlamıyorum bile.![]()
Bu konuyu yardım almaktan ziyade daha çok içimi dökmek için açıyorum.
10 yılı aşkın süredir evimizde Superonline interneti kullanıyoruz. Sağ olsunlar, sorunsuz tek bir gün bile yaşatmadılar bize. Sürekli ve sürekli internet kopmaları, yavaşlama, yüksek ping, ağda oturum açın hatası gibi sorunlar yaşattılar. Defalarca kez teknik servislerini çağırdık; defalarca kez modem değiştirdiler, kablo değiştirdiler, port değiştirdiler ancak bir türlü sorunu düzeltemediler. Her seferinde farklı sorunlar yaşattılar. En az 5 defa modem bile değişti ancak olmuyor, internet kesilip duruyor. Şimdi de 2 gün önce taktıkları "yeni nesil Wi-Fi 6 modem" şalter attırıyor. Evet, modem şalter attırıyor. Sorunsuz bir internet için her şeyi denedik ancak bir türlü adamakıllı hizmet alamadık. Evin elektriğinde sorun yok, bilgisayarın Wi-Fi kartında sorun yok, suç atabilecekleri hiçbir şey yok çünkü suç doğrudan Turkcell'de.
Ayrıca TV+ da kullandık bir süre, o da berbattı çünkü kumandayı doğrudan TV Box'ın ortasına doğru tutmadığımız sürece algılamıyordu. Defalarca kez sorun yaşattı; TV Box'ı değiştirdiler, kumandayı değiştirdiler ancak bir türlü çözemediler ve her defasında farklı bahane uydurdular. Hatta bir keresinde getirdikleri TV Box'taki YouTube uygulamasında başkasının hesabı vardı, sorunlu diye iade edilen cihazı getirip bize takmışlardı. En sonunda tüm bu sorunlarla uğraşmak yerine TV+ iptal ettirdik ve rahatladık vallahi.
Lütfen şu saatten sonra bu üç kağıtçılara 1 kuruş bile kaptırmayın. 2 ay taahhüdümüz kalmış, biter bitmez bir daha Turkcell'in adını bile anmak istemiyorum. İyi günler, umarım bir müstakbel Superonline mağdurunun fikrini bile değiştirebilmişimdir.
Geçmiş olsun.
Bende tam tersini yaşadım, 20 yıl farklı bir firmanın internetini kullandım ev değiştirince sadece Superonline olduğu için ona geçtim, dünya var mış dedim ne kopma, ne ping sorunu, 4 yıl oldu her şey çok iyi, yaşadığım ufak tefek sorunları da hızlı bir şekilde çözdüler.
duranforreal
Üstün
Şaka maka Bimcell köyde belirli yerde felanda çekiyor. Yaylada normal çekiyo.
- Makaleler
- 17
Biz ne n'olsun işte son 2 saat içinde 4 defa şalter attı yeni taktıkları modem yüzünden. Yok abi yok çözemiyorlar sorunu, bir halt yapamıyorlar. Defalarca kez modem, kablo, port değiştirdiler yine çözülmüyor. Sürekli modem reset atıyor, şalter atıyor, "ağda oturum açın" uyarısı verip internete girmiyor ve daha neler... Yeter artık canıma tak etti ya.@14925, hatta 4-5 yıl kadar kullandım. Çok memnun kalmıştım. Bu 4-5 yıllık süreçte, herhalde bir ya da iki sefer, internet kesintisi ya olmuştur ya olmamıştır. İnternet kesintisi olup olmadığını hatırlamıyorum bile.![]()
duranforreal
Üstün
Bi ara bizim evin yanına yıldırım düştüydü modem açılmıyodu (TürkTelekom Modem) 2. el modem alıp devam etmiştik.Biz ne n'olsun işte son 2 saat içinde 4 defa şalter attı yeni taktıkları modem yüzünden. Yok abi yok çözemiyorlar sorunu, bir halt yapamıyorlar. Defalarca kez modem, kablo, port değiştirdiler yine çözülmüyor. Sürekli modem reset atıyor, şalter atıyor, "ağda oturum açın" uyarısı verip internete girmiyor ve daha neler... Yeter artık canıma tak etti ya.
- Makaleler
- 17
Rehberin yapımında emeği geçen DH forumdan tst- hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu rehber, Mercusys marka bir router üzerinde Turkcell TV+ (IPTV) hizmetini kurmak için gereken genel adımları içermektedir. Anlatım ve görseller Mercusys MR90X (AX6000) modeli üzerinden yapılmıştır; ancak, ayarlar ve menü konumları diğer Mercusys modellerinde de büyük ölçüde benzerlik gösterecektir.
Rehber, kullanıcıların PPPoE (internet kullanıcı adı ve şifre) bilgilerini modem arayüzüne doğru bir şekilde girdikleri ve halihazırda internete erişim sağladıkları varsayılarak...
Bu rehber, Mercusys marka bir router üzerinde Turkcell TV+ (IPTV) hizmetini kurmak için gereken genel adımları içermektedir. Anlatım ve görseller Mercusys MR90X (AX6000) modeli üzerinden yapılmıştır; ancak, ayarlar ve menü konumları diğer Mercusys modellerinde de büyük ölçüde benzerlik gösterecektir.
Rehber, kullanıcıların PPPoE (internet kullanıcı adı ve şifre) bilgilerini modem arayüzüne doğru bir şekilde girdikleri ve halihazırda internete erişim sağladıkları varsayılarak...
- Senqaii
- kurulum mercusys superonline turkcell tv+
- Forum: Ağ Donanımları
Evet arkadaşlar eğer Turkc*ll'den hizmet almak isterseniz böylece uğraşmanız gerekir. Neden mi, çünkü Turkcell'in umrunda değilsiniz.
Hellmonger
Becerikli
5 seneden fazla oldu kullanıyorum daha 1 gün tık etmedi interneti de TV Plus hizmeti de.
Sanırım bölgesel bir durum. Geçmiş olsun.
Sanırım bölgesel bir durum. Geçmiş olsun.
@14925, Allah kurtarsın. Ben de benzer sorunu D-Smart'ta yaşamıştım. D-Smart'ta taahhütümün bitmesi yakındı. Taahhüt yenilemesi için sürekli aramışlar ancak ben açmadım. Herhalde Digitürk satmaya çalışıyorlar diye düşünüp açmadım. Meğerse taahhüt yenilemesi için arıyorlarmış.
Bu süreçte günde en az 30-40 kez internetim gitti. İllallah ettim. En sonunda internet servis sağlayıcısını aradım ve taahhütümün bittiğini söylediler. Taahhüt yenilemesi sonrası ne hikmetse internet kesilme sorunu da bitti.
Buna benzer bir sorun olabilir mi sizinki de?
- Makaleler
- 17
Alakası olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkürlerTaahhüt yenilemesi sonrası ne hikmetse internet kesilme sorunu da bitti.Buna benzer bir sorun olabilir mi sizinki de?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-