Turkmen 1

Başarılı
Selam herkese,

Mevcutta Turkcell kullanıyorum.
Taahhüt bitti ve artık o meşhur sorudayım

Türk Telekom mu, Turkcell mi?
Türk Telekom 30+10 GB (Sosyal Medya) + 2000 DK 300₺

Turkcell 40 GB 370 TL olarak veriyor.
Ayrıca Turkcell 60 GB ise 420 TL.

Selam herkese,

Taahhüt bitti ve artık o meşhur sorudayım.

Türk Telekom 30+10 GB (sosyal medya) + 2000 DK 300₺

Hayatım boyunca hep faturasız kullandım. En uzun süre kullandığım operatör Turkcell oldu. Fiyatları özellikle öğrenciyseniz gnç bile olsa absürt pahalı. Türk Telekom kullanıyorum birkaç gün oldu geçeli daha ucuz Turkcell'e göre hem de bulunduğum yerde Turkcell'e göre çok daha az bağlantı sorunu oluyor. Paketleri çok pahalı olmasın ama çekim gücü de fena olmasın diyorsanız Türk Telekom öneririm. Keşke bu üç operatöre de bağlı kalmak zorunda olmasak ama yapacak bir şey yok.

Selam herkese,

Taahhüt bitti ve artık o meşhur sorudayım.

Türk Telekom 30+10 GB (sosyal medya) + 2000 DK 300₺

Türk Telekom'dan memnunum 100 nüfuslu köyde çekiyor ama hastanede çekmiyor değişik.

Uzun süredir Turkcell kullanıyordum 3 gün önce Vodafone'ye geçiş yaptım gayet memnunum. 290₺'ye 15GB internet alıyordum şimdi 285₺'ye 2 katını alıyorum.

Çekiyor çekmiyor konusunda da şu anda tersane bölgesinde çalışıyorum ve normalde burada telefon çekmiyor. Turkcell kullanırken 1 diş en iyi ihtimalle 2 diş çekerken Vodafone şu anda 4 diş çekiyor, hız olarak da gayet yeterli. Keza benim Turkcell 3G'ye düşerken hanımın Vodafone 4diş çekiyor çatır çatır kullanıyordu.

Telekoma hiç geçmeyin derim şayet evde otururken bile çekemeyen bir operatör kendileri.

Şuan Turkcell kullanıyorum ve tahahhüt bitmek üzere. Bir daha asla Turkcell geçmem. Turk Telekom geçeceğim ben. Turkcell'de internet çok hızlı bitiyor.
Çok haklısınız. Sırf fiyatları yüzünden Turkcell'e geçilmez. Keriz seviyorlar resmen. Eskisi gibi bir operatörün X yerde çekmeme durumu da yok. Artık 3 operatör de her yerde az buçuk aynı çekiyor. Ha bir de mobil veri mevzusu var. Turkcell'deyken 12 GB internetim vardı ay sonunu götürmüyordu şimdi 8 GB ama 2 GB falan kalıyor. Ayrıca yaptığım şey de aynı. İşe giderken müzik dinlerim ya da sosyal medyada gezerim ona rağmen Turkcell'de hemen bitiyordu.

Çok haklısınız. Sırf fiyatları yüzünden Turkcell'e geçilmez. Keriz seviyorlar resmen. Eskisi gibi bir operatörün X yerde çekmeme durumu da yok. Artık 3 operatör de her yerde az buçuk aynı çekiyor. Ha bir de mobil veri mevzusu var. Turkcell'deyken 12 GB internetim vardı ay sonunu götürmüyordu şimdi 8 GB ama 2 GB falan kalıyor. Ayrıca yaptığım şey de aynı. İşe giderken müzik dinlerim ya da sosyal medyada gezerim ona rağmen Turkcell'de hemen bitiyordu.

Hocam, aynı veriyi çekmiyorlar mı ? Nasıl oluyorda Turkcell'de net daha hızlı bitiyor ?

Hocam, aynı veriyi çekmiyorlar mı ? Nasıl oluyorda Turkcell'de net daha hızlı bitiyor ?
Hayır çekmiyorlar. Bunun araştırması bile yapıldı. Türkiye'de internetler çok daha hızlı bitiyor. Özellikle Turkcell. Başka operatör kullanırsanız anlarsınız.