Şu an Turkcell ve Telekom indirim yapmış. Ay sonuna kadar benzer fiyattalar. Mevcutta bende Turkcell kullanıyorum, dün itibarıyla Telekom'a geçtim 2 gün içinde onaylanacak geçiş. 366 TL'ye 2000dk 250SMS 40GB net+ sınırsız sosyal medyaydı geçtiğim.

Bende Turkcell'den devam edeceğim.
370 TL'ye 40GB. Aynı tarife aslında. Sosyal Medya sınırsız derken sanırım Instagram, YouTube, X vs gibi platformlarda GB/MB düşmüyor galiba.

Aynı fikirdeyim. Bu ekonomide 100-200 TL'nin hesabını yapıp halen Turkcell veya Türk Telekom konuşmak bence mantıksız. Geçenlerde hem kendi hem ailemin bütün 20+ yıllık hatlarını Vodafone'a geçirdim, hiçbir farkı yok gözlemlediğim kadarıyla. Eğer dağda hiçliğin ortasında değilseniz ve ülkede yaşananlar az umrunuzdaysa Vodafone dışında zaten opsiyonunuz yok. Netgsm abone alımına kapalı, açık olsaydı bile Turkcell çok kötü yavaşlatma uyguluyor.

Şahsen çok telefon kullanmayan biri olarak şehirde bana hayliyle yetiyor Vodafone. Sağda solda hep "çekmiyor" diye yazanları gördüm ama bu arkadaşlar nerede yaşıyor çok merak ediyorum. Nedir bu kadar çekmeyen merak ettim.

Yabancıların bir sözü vardır:

Vodafone isterse çekmesin, isterse 200 TL daha pahalı olsun, mevcut durumumuza bakarsak ben içim rahat öderim.

Şahsen ben ilçede yaşıyorum Vodafone'nin baz istasyonunun kurulu olduğu otel yıkıldığından beri Vodafone burada çekmiyor, açık alanda çekmiyor, evin içinde çekmiyor, AVM'ye gidiyorum gene yarım yamalak çekiyor ancak ucuz.
Turkcell ise pahalı ancak en hızlı interneti veren operatör.
Telekom ise bunların tamamen ortasında kafasına göre takılıyor şehrin bir yerinde çok iyi bir yerinde rezalet.

Aynı fikirdeyim. Bu ekonomide 100-200 TL'nin hesabını yapıp halen Turkcell veya Türk Telekom konuşmak bence mantıksız. Geçenlerde hem kendi hem ailemin bütün 20+ yıllık hatlarını Vodafone'a geçirdim, hiçbir farkı yok gözlemlediğim kadarıyla. Eğer dağda hiçliğin ortasında değilseniz ve ülkede yaşananlar az umrunuzdaysa Vodafone dışında zaten opsiyonunuz yok. NetGSM abone alımına kapalı, açık olsaydı bile Turkcell çok kötü yavaşlatma uyguluyor.

Şahsen çok telefon kullanmayan biri olarak şehirde bana hayliyle yetiyor Vodafone. Sağda solda hep "çekmiyor" diye yazanları gördüm ama bu arkadaşlar nerede yaşıyor çok merak ediyorum. Nedir bu kadar çekmeyen merak ettim.

Yabancıların bir sözü vardır:

Vodafone isterse çekmesin, isterse 200 TL daha pahalı olsun, mevcut durumumuza bakarsak ben içim rahat öderim.
Ki Vodafone daha pahalı da değil. Tam aksine en uygunu...

1748369565870.webp
1748369254741.webp
1748369266799.webp
1748369274015.webp