Martinal

Uzman
Turkcell taahhüdüm bittiği için ve bana artık pahalı geldiği için operatör ve paket önerisi arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk Telekom'da 5 GB internetli tarife 120 TL. Ben ona gecerdim muhtemelen.
Türk Telekom çoğu yerde çekme sorunu yaşıyor. (Telekom'dan Turkcell'e geçmiş biri olarak bunu söylüyorum.)

Turkcell taahhüdüm bittiği için ve bana artık pahalı geldiği için operatör ve paket önerisi arıyorum.
Ben olsam Turkcell'den devam eder daha uygun bir pakete geçerdim, ailenizden birinin adına yeni hat açabilirsiniz.

Teşekkürler ama genelde 20 30 GB arası arıyorum.

Tarifelere bakabilirsin.

Türk Telekom çoğu yerde çekme sorunu yaşıyor. (Telekom'dan Turkcell'e geçmiş biri olarak bunu söylüyorum.)

Ben olsam Turkcell'den devam eder daha uygun bir pakete geçerdim, ailenizden birinin adına yeni hat açabilirsiniz.

Benim gittigim her yerde cekiyor. Vodafone cekmiyor. Turkcell pahali. Geriye bir tek Türk Telekom kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uğraşmak istemiyorsanız Vodafone bayine gidin ve bir paket seçin. Ancak uğraşırım diyorsanız önce herhangi bir operatöre gidip faturasız bir tarifeye hattınızı taşıyın. Burada faturasız olması önemli. Daha sonra size gelen mesajla hat taşıma işleminiz gerçekleşince tekrar Turkcell'e gidin ve yeni gelenler için olan paketlere bakın. Çok çok daha ucuza tekrar Turkcell'de kalmış olursunuz. Ben de sizin gibi Turkcell'den Vodafone'a geçtim ama sonra pişman oldum. 1 sene dolduğunda geri Turkcell'e geçeceğim. Bu arada Turkcell'de internetim 25GB internetim bazen 3 haftada bitiyordu ama Vodafone'da 30 GB internetim bitmeye yaklaşmıyor bile. Turkcell'de daha hızlı bitiyor paketler. Vodafone'da da belki saçma gelecek ama telefon şarjı daha çabuk bitiyor ve bazen tam çekmediğini hissediyorum.