Bu ülkede kullanılması gereken tek operatör Vodafone'dur. Diğer iki operatör devlet direkt ya da dolaylı olarak ait olduğu için pahalı paket almamızın, internet hızlarımızın düşük olmasının ve yaşadığımız her türlü mobil rezaletin sebepleridir. Onlara para kazandıracağınıza bazı yerlerde yavaş olsa da Vodafone kullanın en azından belki gelecekte firmalar akıllarını başlarına alır. Param AKP'liye gideceğine İngilizlere gitsin.

Şu an size önerilen paketler ne kadar? Şu an 20 GB 255 TL'lik paket kullanıyorum. Bundan daha düşük GB'li pakete geçiş yapamıyorum. Bana en düşük 25 GB paket ilk 3 ay 230 sonra 320 olarak bi paket öneriliyor ona geçeceğim. Vodafone'dan da 20 GB 208 TL paket teklifi SMS gelmiş ama Vodefone geçip de çekim derdi yaşamak istemiyorum...

Şu an size önerilen paketler ne kadar? Şu an 20 GB 255 TL'lik paket kullanıyorum. Bundan daha düşük GB'li pakete geçiş yapamıyorum. Bana en düşük 25 GB paket ilk 3 ay 230 sonra 320 olarak bi paket öneriliyor ona geçeceğim. Vodafone'dan da 20 GB 208 TL paket teklifi SMS gelmiş ama Vodefone geçip de çekim derdi yaşamak istemiyorum...
Mobilde çıkmıyor fakat bilgisayardan turkcell numara taşıma yazınca çıkan paketler uyguna satılıyor.

Hiçbiri. Çekilecek gibi değiller. Dümenden faturasız hat kaydıyla bimcell'e falan geçilir, kısa süre sonra da Turkcell'e geri dönülür kampanyalı tarifeyle.

Teşekkürler ama genelde 20 30 GB arası arıyorum.
Ben Türk Telekom 25 GB'lık paket kullanıyordum şişlideyim çekim gücü fena değil ama eski müşterilere tarife yenilerken bayağı saplıyorlar o yüzden numarayı 2 gün önce faturasız Vodafone'a taşıdım ve yarın Turkcell ya da Türk Telekom'a geçmeyi planlıyorum ama hala karar veremedim istersen sende benim gibi yapabilirsin.
Eğer 25 yaşın altındaysan genç tarifelerine bak onlar daha ucuz oluyor.

Güncelleme: 60GB 420 TL olan Turkcell tarifesine geçtim.

Son düzenleme: