Altay, Zeki, Samet, Abdülkerim, Yusuf Yazıcı, Ferdi, Yunus Akgün çok kötüydü. Ekstra olarak sonradan giren İsmail Yüksek ve Merih Demiral fena değildi ancak bugün Arda ve Kenan maça hareketlilik getiremedi. Maçta tek pozisyona Kerem ile girmemiz de ayrı değişik oldu. Kenan anlamsız denemelerde Arda ise çalımlarda çok net başarısız oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
+Abdülkerim: Abi bunlar arkaya kaçıyo'!
-Samet: Olum korkup kaçıyolar işte devam etsene defanslığına.
+Abdülkerim: Tamam abi.

Sonuç gol.

Kısacası, "vatana ihanet" adlı çalışma resmen bu. Arda'nın oyuna son dakikada sokulması, kendi kalemize gol atılması, oyuncuların amatörlüğü ve kalecinin çöp kovası gibi olmasıyla kısacası rezil olduk.

Teknik direktör yabancı ne beklersin ki? Parasını cebe atıyor milli falan umurunda değildir. Küçük çocuğa versen takımı Arda'yı oynatırdı ilk dakikada.

Turnuvalarda her takımın bir oyun anlayışı olur ama Türkiye'de hep Allah ne verdiyse oyunu hakim, bunu kırmamız lazım, Gürcistan'ın bile kendine has bir oyun tarzı var.

Gürcistan maçında Merti eleştirip kalede neden Altay oynamadı diyenler utandı mı? Bugün kalede mert olsaydı 2. golü asla yemezdik. Umudumuz kalırdı.

Ülkemden artık hiçbir beklentim yok. 1-2 yıldır ne haber ne de maç takip ediyorum. Ama iyi bir kadromuz çıksaydı bile Portekiz'i yenebileceğini düşünmüyordum.😀