%51.Halkımızın yüce iradesi bu yönde yapacak bir şey yok!
%51.Halkımızın yüce iradesi bu yönde yapacak bir şey yok!
En azından yabancıların hangi tohumlarını nasıl ve ne koşullarda yetiştirdikleri bariz.Yakın zamanda mutasyona uğrayıp İnsanazor olacağız bu kimyası değiştirilmiş yemekler yüzünden.
Eki Görüntüle 27831
Hocam çünkü makarnanın bütün vitaminlerini alıp sadece karbonhidratı bırakıyorlar. Nuh'un Ankara'nın kullandığı buğday ile 3 harfli market makarnalarının buğday kalitesi çok farklıEn azından yabancıların hangi tohumlarını nasıl ve ne koşullarda yetiştirdikleri bariz.
Bir fransızlara bak bir de bize bak, herifler pizza ve makarnayı götürüyor ama şişko olan biziz ne hikmetse.
En azından yabancıların hangi tohumlarını nasıl ve ne koşullarda yetiştirdikleri bariz.
Bir fransızlara bak bir de bize bak, herifler pizza ve makarnayı götürüyor ama şişko olan biziz ne hikmetse.
Hem fahiş fiyat hem kalitesi düşüyor.Bu tür konulardan anlamıyorum ama tek bir şey söyleyeceğim ülkede bir şey fazla üretiliyorsa yabancılara daha ucuz kendi milletine daha faxla fiyattan satılıyor ( kakalanıyor ) umarım yanılıyorumdur.
Halkının yüce iradesi cevizi ithal etmek mi istiyor anlamadım bu nasıl bir yorumHalkımızın yüce iradesi bu yönde yapacak bir şey yok!
Halkının yüce iradesi cevizi ithal etmek mi istiyor anlamadım bu nasıl bir yorum![]()
O kısım ekonomik kısmı, eleştirimde ona değinmedim.Biraz depresif görünüyor bu istatistik ama asıl depresif olanı, Türkiye yüzyılına yaraşan bu veri TÜİK'ten. Yani ete erişen çocuk oranı %12 bile olmayabilir.