Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Uğraştıran yanı da 4 ayda bir SIM değiştireceksiniz
. Kapandıktan sonra çift telefon kısmı biraz daha uğraştırıyor. Bir de toplama olmasın telefon. O önemli.
Size katılmıyorum. Burada orta segmente vereceğiniz para ile yurt dışı amiral gemisi alabiliyorsunuz. Kapanma olayı da yılda 8 ay kullanabiliyorsunuz. O 8 ayda ikinci telefonun parasını biriktiririm zaten. Olmadı iki telefon kullanırım. En kötü ihtimalle 2. telefonu kayıtlı iPhone alırım iCloud üzerinden aramaları yönlendirip mobil veri paylaşırım. Tabii istediğinizi düşünmekte özgürsünüz ama fikirlerinizi kabul etmemi istiyorsanız gerekçe sunmalısınız.
Öncelikle bana katılmak, veya fikirlerimi kabul etmek zorunda değilsiniz. Burada sadece öneri yapıyoruz ve farklılıklarımızın olması gayet doğal.
Ben de size katılmıyorum. Yurt dışı amiral gemisi alıyorsunuz ama periyodik olarak hat değiştirip kullanmanız gerekiyor, bu da çok anlamsız ve zahmet verici bir iş. 2. telefona vereceğiniz para ile üstüne katıp yine sağlam bir yurt içi kayıtlı model alabilirsiniz. Telefonu ne amaçla aldığınıza bağlı olarak her zaman üst düzey bir telefona onlarca bin lira dökmenize gerek yok.
SHERLOCKED
Başarılı
Hayatta birçok şeyi periyodik olarak yapıyoruz zaten. 4 ay gibi bir periyot rahatsız edecek kadar kısa değil. 2. telefon almanın tek artısı da sadece tekrar telefonu kullanabilmek değil hem hiç kullanılmamış sıfır bir telefonunuzun olması hem de muhtemelen aynı ücrette daha yeni bir model olması.Öncelikle bana katılmak, veya fikirlerimi kabul etmek zorunda değilsiniz. Burada sadece öneri yapıyoruz ve farklılıklarımızın olması gayet doğal.
Ben de size katılmıyorum. Yurt dışı amiral gemisi alıyorsunuz ama periyodik olarak hat değiştirip kullanmanız gerekiyor, bu da çok anlamsız ve zahmet verici bir iş. 2. telefona vereceğiniz para ile üstüne katıp yine sağlam bir yurt içi kayıtlı model alabilirsiniz. Telefonu ne amaçla aldığınıza bağlı olarak her zaman üst düzey bir telefona onlarca bin lira dökmenize gerek yok.
Şöyle bir karar kıldım
, 13'ü satmayıp biraz para biriktirip öyle almayı düşünüyorum. Böyle daha iyi gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet