Neden İsviçre hocam? Bankaları süper bir yer ancak bence orada pek yaşanmaz.
Sevdiğiniz birkaç kişiyle yaşanılabilecek çok güzel bir yer bence hocam. Genelde bireyselliğe aşırı önem veriyorlar vb. ama sakin ve cidden huzurlu bir ülke.
Neden İsviçre hocam? Bankaları süper bir yer ancak bence orada pek yaşanmaz.
Hocam emin olun dışarıdan öyle. İçeriden pek öyle değil. Ha tabi orada doğsaydım güzel olurdu ancak bence 2. ülke olarak yaşanmaz.Sevdiğiniz birkaç kişiyle yaşanılabilecek çok güzel bir yer bence hocam. Genelde bireyselliğe aşırı önem veriyorlar vb. ama sakin ve cidden huzurlu bir ülke.
Hiç olmazsa orada hırsızların kolunu bacağını kesiyorlar burada olduğu gibi alkışlayıp CB. yapmıyorlar.
Hocam emin olun dışarıdan öyle. İçeriden pek öyle değil. Ha tabii orada doğsaydım güzel olurdu ancak bence 2. ülke olarak yaşanmaz.
Merhaba sevgili Techolay Sosyal ailesi. Bir süredir Dubai'deki Golden Visa ile ilgileniyordum. Bunun için de yatırım fırsatları arıyordum. Geçenlerde internette Binghatti'nin 20 ile 24 Şubat arasında İstanbul Bosphorus Swiss Hotel'de düzenleyeceği tanıtım toplantısını gördüm. Bugün randevumu oluşturdum. Etkinliğe ben de katılacağım ve büyük ihtimal de yatırım yapıp Golden Visa'mı alacağım. Bu sırada aklıma bu soru takıldı. Bir ülkenin vatandaşı olsaydınız hangi ülke olurdu ve neden? Benim nedenim gelir vergisinin olmaması.