Haber doğru değil büyük ihtimal.Hani ekonomik kriz vardı yeğenim? Millet gidiyor 4K'lık oyun alıyor. Kafeler tıklım tıklım. Siz gençler kıymet bilmiyorsunuz ve iş beğenmiyorsunuz(!).
Şaka maka, şaşırdım 4K'lik oyunu nasıl millet alıyor, harbiden?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Biz de 'O yasak bu yasak, Discord yasak oyun yasak, neyse suçluları cezaevinden salalım.' diyenleri başımıza getirdik.Polonyanın devletide destek verdi. Hatta herhalde görüşmeler yaptı oyunlar için.
RamKokusuSeven
Uzman
Zor bir ülke.Biz de 'O yasak bu yasak, Discord yasak oyun yasak, neyse suçluları cezaevinden salalım.' diyenleri başımıza getirdik.![]()
Sormak istiyorum, oyun GTA + aboneliğinde yok mu?
Polonya örneğini veriyorsun ama dil desteğinin boykot yüzünden geldiğini gösteren bir kanıt var mı? İki olayın peş peşe yaşanması, birinin diğerine sebep olduğunu göstermez. Ben zaten boykot etmeyin demiyorum. Dediğim şey şu: Türkiye pazarı Rockstar'ın toplam satışları içinde çok küçük bir paya sahip. Bu yüzden Türkiye'den gelecek satış kaybının şirketin kararını değiştirme ihtimali oldukça düşük.Polonya'da birden su gibi kesince bir sonraki yaptıkları güncellemeyi gördük. Polonya almaya devam etmedi. Biz almaya devam ediyoruz. Fark bu.
Zaten kalabalık ülke bizi iğrenç bir ülke hâline getirdi. 80 milyon insana boykotu anlatmaya çalışacaksın...
İşte bu yüzden sapasağlam boykot gerekiyor. Ama bizim milletimiz almadan duramamış.![]()
Aman deme öyle, Rockstar fedaileri üzerine atlar... Bu adamlara harbi boykot gerekiyor, globalde de destek veren insanlar oluyor bize aslında. Artık şakası falan kalmadı bu işin, Türkler senin hizmetini alan 4. en büyük grup olsun ama sen Türklere, sana çerez parasına mal olacak bir çeviriyi çok gör...
RamKokusuSeven
Uzman
Hocam, boykot etmemiz lazım. Karar değiştirmezler çünkü artık alındı listeyi gördünüz. Herkes aldı bildiğiniz.Polonya örneğini veriyorsun ama dil desteğinin boykot yüzünden geldiğini gösteren bir kanıt var mı? İki olayın peş peşe yaşanması, birinin diğerine sebep olduğunu göstermez. Ben zaten boykot etmeyin demiyorum. Dediğim şey şu: Türkiye pazarı Rockstar'ın toplam satışları içinde çok küçük bir paya sahip. Bu yüzden Türkiye'den gelecek satış kaybının şirketin kararını değiştirme ihtimali oldukça düşük.
- Makaleler
- 14
Ben kendi çapımda boykota başladığım için altıncı oyunu bilgisayara gelince korsan indireceğim. Online zaten beni sarmıyordu.Zor bir ülke.
Sormak istiyorum, oyun GTA + aboneliğinde yok mu?
GTA 5'te de Vibe Coding ile yapay zekâya online araçları story modun zengin bölgelerinde trafiğe getiren mod yazdım. Biraz daha Vibe Coding ile oyunu iyileştirecek modlar yazarak 5'i tekrar bitirmeyi planlıyorum.
RamKokusuSeven
Uzman
Ben PS5 alıcam LGS sonrası. Hocam modunuzu denemek isterim.Ben kendi çapımda boykota başladığım için altıncı oyunu bilgisayara gelince korsan indireceğim. Online zaten beni sarmıyordu.
GTA 5'te de Vibe Coding ile yapay zekâya online araçları story modun zengin bölgelerinde trafiğe getiren mod yazdım. Biraz daha Vibe Coding ile oyunu iyileştirecek modlar yazarak 5'i tekrar bitirmeyi planlıyorum.Steam hesabımda GTA 5 var. Onu da CS:GO'da öylesine attığım deatmatchtan düşen kasayı satarak almıştım.
- Makaleler
- 14
Polonya örneğini veriyorsun ama dil desteğinin boykot yüzünden geldiğini gösteren bir kanıt var mı?