Mail adreslerimizin peşinde olmasın da o bana öyle geliyor.Ben Kanadalı olsam Türkleri düşünürdüm şahsen, Türkler bu dünyaya gelmiş en olağanüstü ırktır.
Son düzenleme:
Mail adreslerimizin peşinde olmasın da o bana öyle geliyor.Ben Kanadalı olsam Türkleri düşünürdüm şahsen, Türkler bu dünyaya gelmiş en olağanüstü ırktır.
Türklüğü seven bir Türk olarak mesajına yorumum bu: Sadece Türkler böyle düşünüyor.Ben Kanadalı olsam Türkleri düşünürdüm şahsen, Türkler bu dünyaya gelmiş en olağanüstü ırktır.
T2 bu ay sonu GTA 6 için satış rakamlarını açıklarsa ilk beşe girip giremediğimizi anlamış olacağız. Eğer tahminler doğru tutarsa da PC için Türkçe altyazı hazırlama olasılığı artacaktır. Bir çok yayıncınında dediği gibi Rockstar Games paranın bağımlısıdır, en çok siparişi nereden alırsa öncelikli hizmeti o bölgeye sunar.Bu durum Türkçe dil desteği tartışmalarını da beraberinde getirecektir.
Olayın senin İngilizce bilip bilmemenle alakası yok. Rockstar, malesef ırkçı bir firmaMillet İngilizce bilmiyor diye neden ben sevdiğim bir oyunu oynayamıyorum?
Olayın senin İngilizce bilip bilmemenle alakası yok. Rockstar, malesef ırkçı bir firma.
Bana fark etmez nasıl olsa almam PC'ye çıkınca illaki kırılacak o zaman oynarız Türkçe dil desteği ile çıkmayan hiçbir oyunu satın almıyorum Torrent'den oynarım bu yanlış olsa da doğru olsa da Türkçe çıkan oyunları da ilk günden parasını verir alırım.
Elin Kanada'lısı bizi niye düşünsün? Hemen atlamayın şöyle şeylere.
Hayir, nasil kullanacagini bilen adam icin korsan da gayet sorunsuz. 30-40 TL cebinde kalir ve oyun sinirsiz sekilde bilgisayarda durabilir. Yarin kalktigimda hesap ucup gitmis mi derdin olmaz.Torrent değil de 30-40 TL'ye paylaşımlı hesap almak daha güvenli.
Hayir, nasıl kullanacagini bilen adam icin korsan da gayet sorunsuz. 30-40 TL cebinde kalir ve oyun sinirsiz sekilde bilgisayarda durabilir. Yarin kalktigimda hesap ucup gitmis mi derdin olmaz.