@Heitaus, sanat demek gereksiz yuceltmek olur da oldukca basit oldugu dogru. Yine de arastirma, tecrube ve dikkat istiyor. Sitedeyken gidip de asil dosyayi indirmek yerine fake "download" butonuna basarsan ayvayi yersin. Ancak benim gibi cok uzun yillardir korsan kullanan birisi icin bu bait'ler artik aktif dikkat bile gerektirmiyor, otomatik olarak algiliyor beynim. :D

Hayir, nasil kullanacagini bilen adam icin korsan da gayet sorunsuz. 30-40 TL cebinde kalir ve oyun sinirsiz sekilde bilgisayarda durabilir. Yarin kalktigimda hesap ucup gitmis mi derdin olmaz.

Satın aldığın yere de bağlı o biraz. Ben mesela bundan 8-9 ay önce bir satıcıdan 7-8 tane oyun hesabı aldım oto-guard sistemli. Hesapların tamamı sorunsuz şekilde hala daha çalışıyor. Torrent kısmını çok anlamadığım için ve güvenmediğim için kullanmak istemiyorum. 30-40 TL verip oynamak benim için daha mantıklı ve güvenli.

@Heitaus, sanat demek gereksiz yuceltmek olur da oldukca basit oldugu dogru. Yine de arastirma, tecrube ve dikkat istiyor. Sitedeyken gidip de asil dosyayi indirmek yerine fake "download" butonuna basarsan ayvayi yersin. Ancak benim gibi cok uzun yillardir korsan kullanan birisi icin bu Bait'ler artik aktif dikkat bile gerektirmiyor, otomatik olarak algiliyor beynim. :D

Sanat lafı işin şakası. :D Ben de ilk bilgisayar kullandığım zamandan beri korsan kullanıyorum, basit reklam virüsleri dışında bir şey bulaştırmadım bu zamana kadar. Onlar da zaten yıllar öncesinde kaldı. Eğer ad blocker kullanırsan çoğu zararlı bağlantı karşına çıkmıyor bile. Bu arada sen deyince fark ettim, harbiden beyin otomatik algılıyor artık.

Satın aldığın yere de bağlı o biraz. Ben mesela bundan 8-9 ay önce bir satıcıdan 7-8 tane oyun hesabı aldım oto-guard sistemli. Hesapların tamamı sorunsuz şekilde hala daha çalışıyor. Torrent kısmını çok anlamadığım için ve güvenmediğim için kullanmak istemiyorum. 30-40 TL verip oynamak benim için daha mantıklı ve güvenli.

Korsan, Torrent'den ibaret değil. Eğer öğrenmek isterseniz biraz kurcalayarak çözebilirsiniz rahatlıkla.

Post-colonial Hindistan bile bu kadar kendini beğendirmeye çalışmamıştır, Avrupa'yı ülke sanan adamlara neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? Onların gözünde Türkiye, herhangi bir çok uluslu orta doğu ülkesi, bu doğru ama sorun şu ki tek bildikleri bu, 10 milyon kopya satılmıș olsa bile onlara göre çoğumuz Ermeni, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Afgan olduğu için bir önemi yok türkçenin, Somali gibi birkaç ülke dışında dünyada Türk diasporası olmadığı için ve dünyaya kendimizi gösterme imkanımız olan dünya kupasında da rezil olunduğu için herhangi bir influnce, bir saygınlığı bulunmuyor, her şeyi geçtim anti-turkism diye bir şey var, kısacası bu kadar kafaya takmayın, beni tefe koyarsınız ama yorumlarda "boykot olsun, oynamayın, yasaklansın" vs. diyenlerin çoğu kişi benim için şu videoda ki kadın seviyesinde: sir we are secular
Aynen, şirketin hedef kitlesi sendin dostum, Türk'ler productımızı satın almayacak diye ödleri kopuyor.

Konu İngilizce bilip bilmemek mi sence burada? C2 seviye olayım, yine boykot yani.

Tamam siz edebilirsiniz. Ben etmek zorunda değilim. Ayrıca zaten anlayabildiğim bir diyaloğun anadilime dönmesi bana bir artı kazandırmıyor. Size kazandırıyorsa bu işi destekleyebilirsiniz. Kimse sizinle birlikte boykot etmek zorunda değil. 10 yıldır bekliyorum ben bu oyunu. Gönlünüz olsun diye oynamayacak değilim.

Sırf siz bir konuda farklı fikirdesiniz diye oyunu alanlara laf etme hakkınız olmuyor. Ayrıca bu tutumunuzu Türkçe çıkmayan bütün AAA oyunlara göstermiyorsanız büyük ikiyüzlülük olur. Gösteriyorsanız da sözüm meclisten dışarı.

Son düzenleme:
Tamam siz edebilirsiniz. Ben etmek zorunda değilim. Ayrıca zaten anlayabildiğim bir diyaloğun anadilime dönmesi bana bir artı kazandırmıyor. Size kazandırıyorsa bu işi destekleyebilirsiniz. Kimse sizinle birlikte boykot etmek zorunda değil. 10 yıldır bekliyorum ben bu oyunu. Gönlünüz olsun diye oynamayacak değilim.

Sırf siz bir konuda farklı fikirdesiniz diye oyunu alanlara laf etme hakkınız olmuyor. Ayrıca bu tutumunuzu Türkçe çıkmayan bütün AAA oyunlara göstermiyorsanız büyük ikiyüzlülük olur. Gösteriyorsanız da sözüm meclisten dışarı.
Bu boykot tartışması lüzumsuz bence. Tüm Türkiye'deki herkes boykot etse bile -ki bu mümkün değil- Rockstar şimdi kesin Türkçe getirir diyemeyiz. Daha direkt İsrail'e menfaat sağlayan markaları boykot edemeyen Türkiye, sırf dil yüzünden bir oyunu mu boykot edecek Allah aşkına?

Bu saatten sonra zaten konsola Türkçe falan gelmesi hayal adamlar her şeyi açıklamış. Açıkladıkları diller dışında başka dil eklenmeyecek ama toplulukların yaptığına boş bir uğraş da diyemeyiz asla. Eğer oyun çıktıktan sonra Türkiye'deki satışlar iyi olursa bu diğer topluluk ve bireysel baskılarla birleşirse bir ihtimal PC'ye çıkarırken Türkçe de eklerler. Enis Kirazoğlu da buna benzer bir şey demişti PC'ye çıkarabilirler diye Türkçe.

Bu imzaya katılmanız 1 dakkanızı almaz bence katılın

Post-colonial Hindistan bile bu kadar kendini beğendirmeye çalışmamıştır, Avrupa'yı ülke sanan adamlara neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? Onların gözünde Türkiye, herhangi bir çok uluslu orta doğu ülkesi, bu doğru ama sorun şu ki tek bildikleri bu, 10 milyon kopya satılmıș olsa bile onlara göre çoğumuz Ermeni, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Afgan olduğu için bir önemi yok türkçenin, Somali gibi birkaç ülke dışında dünyada Türk diasporası olmadığı için ve dünyaya kendimizi gösterme imkanımız olan dünya kupasında da rezil olunduğu için herhangi bir influnce, bir saygınlığı bulunmuyor, her şeyi geçtim anti-turkism diye bir şey var, kısacası bu kadar kafaya takmayın, beni tefe koyarsınız ama yorumlarda "boykot olsun, oynamayın, yasaklansın" vs. diyenlerin çoğu kişi benim için şu videoda ki kadın seviyesinde: sir we are secular
Aynen, şirketin hedef kitlesi sendin dostum, Türk'ler productımızı satın almayacak diye ödleri kopuyor.
Hayır işin dediğinle direkt alakası yok. Ayrıca dünya kupası falan tamamen saçmalık. İşin aslı astarı başka.