Böyle diye diye insanı ayrıştırdılar işte hocam. Sen fetöcüsün AKP'ye oy vermeyen vatan hainidir diye diye insanları böyle kandırdılar senelerce.Yol yaptı, köprü yaptı. Sen mason musun, siyonist misin? Bunların hepsi Amerika'nın oyunu.
Detaylar
Kim cevapladı?AKP'li dayılar soru sormayı hak edecek kadar zeki değil.Ama AKP'li dayılara sorsan uçuyoruz, kaçıyoruz, yol yaptı, köprü yaptı, İHA yaptı, SİHA yaptı, aç yok, kim aç?
Bir ülke bu kadar harcanamaz, bu da bir başarıKaynak:
![]()
Benim sınıftan bir arkadaşım AKP’li dayıları zorbalıyor yüz yüze. O kadar cahiller ki kendinden yaşça küçük kişilerin karşısında bile mahcup oluyorlarAKP'li dayılar soru sormayı hak edecek kadar zeki değil.
Çok haklısınız güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.AKP'li dayılar soru sormayı hak edecek kadar zeki değil.
Ekonomi bitti zaten ülkede.
ysffbulut
Yetkin
Doğal kaynaklardan sonrasını okumadım her ay bütçe açığı veriyoruz sebebi de doğal kaynaklarımızın olmaması. Petrol, doğalgaz malum dünyanın en değerli kaynakları.Yüksekten uçmak için çok sebebimiz var.
Doğal kaynaklar, iş ve insan gücü, üretim potansiyeli, verimli topraklar, tarım, hayvancılık, turizm, 4 mevsim yaşanan coğrafya. Bir tek vizyon yok.
Elma ısıran
Üstün
Doğal kaynaklardan neden sadece yer altı kaynaklarını anladın?Doğal kaynaklardan sonrasını okumadım her ay bütçe açığı veriyoruz sebebi de doğal kaynaklarımızın olmaması. Petrol, doğalgaz malum dünyanın en değerli kaynakları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-