@Elma ısıran Yanlış bir şey söylediysem ve sizi kızdırdıysam özür dilerim hocam fakat Sinan Oğan plana sadık kal filan dedi sustu ve ortalarda yok.
Niye plana sadık kalmıyorsun? Asıl sen davanı kaybetmişsin, yazık vallahi.
Hocam plan filan yok sadık kalmayada gerek yok Sinan Oğan söylemişti bu lafı fakat kendisi sustu ve ortalarda yok. Kayıplara karıştı kendisi geçen villam var filan herkese yeter diyordu.

Bir de lüks villası var mış peh. Olsa ne olur kesin para karşılığı susturuldu. Kanıtı aşsağıya bırakıyorum.
Yeşil sitede seçim döneminde Ultra milliyetçi bir arkadaş vardı. O zaman da dedim hala da diyorum; ülkücünün ilkesi olmaz fiyatı olur 🙂

Yeşil sitede seçim döneminde Ultra milliyetçi bir arkadaş vardı. O zaman da dedim hala da diyorum; ülkücünün ilkesi olmaz fiyatı olur 🙂
Çok doğru bir yorum elinize sağlık. Kendisi plana sadık kal filan deyip ortadan yok oldu en son villam var herkese yeter diyordu. Villa ile susturuldu diye düşünüyorum.

Çok doğru bir yorum elinize sağlık. Kendisi plana sadık kal filan deyip ortadan yok oldu en son villam var herkese yeter diyordu.
12 askerimizin öldüğü zaman bu dönek İngiltere'de fotoğraf çekiniyordu. Tabii Ultra milliyetçi ergen irisi arkadaşlar ile Turan'ı kuracak (!)

Milliyetçilik ve İslam adı altında siyaset yapanların 100'de 95'i fakirlerden oy alıp 20 milyonluk Mercedese biniyor.
Çünkü insanların değerlerini ve duygularını sömürüyorlar, normal değil mi? İnsanlara icraat yapmadan değerleriyle sömürmek daha kolay geldiği içindir belki de.