Niye plana sadık kalmıyorsun? Asıl sen davanı kaybetmişsin, yazık vallahi.Öyle diye diye milleti iyi uyuttu davasını sattı terbiyesizlik yaptı.
Detaylar
Kim cevapladı?@Elma ısıran Yanlış bir şey söylediysem ve sizi kızdırdıysam özür dilerim hocam fakat Sinan Oğan plana sadık kal filan dedi sustu ve ortalarda yok.
Hocam plan filan yok sadık kalmayada gerek yok Sinan Oğan söylemişti bu lafı fakat kendisi sustu ve ortalarda yok. Kayıplara karıştı kendisi geçen villam var filan herkese yeter diyordu.Niye plana sadık kalmıyorsun? Asıl sen davanı kaybetmişsin, yazık vallahi.
Elma ısıran
Üstün
Yok, sen kızdırmadın. Sinan Oğan kızdırdı.@Elma ısıran Yanlış bir şey söylediysem ve sizi kızdırdıysam özür dilerim hocam fakat Sinan Oğan plana sadık kal filan dedi sustu ve ortalarda yok.
Yeşil sitede seçim döneminde Ultra milliyetçi bir arkadaş vardı. O zaman da dedim hala da diyorum; ülkücünün ilkesi olmaz fiyatı olurBir de lüks villası var mış peh. Olsa ne olur kesin para karşılığı susturuldu. Kanıtı aşsağıya bırakıyorum.
![]()
Sinan Oğan 100 Milyonluk lüks villalar ve arsaya nasıl sahip oldu?
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Ata İttifakı'nın birinci turdaki adayı Sinan Oğan'ın 30 milyonluk evinin ardından yine 30 milyonluk yeni bir arazi ve 1 milyon dolar değerinde yeni bir ev daha satın aldığı iddia edildi. İddiaya göre...www.medyafaresi.com
Hedef 2123...
Çok doğru bir yorum elinize sağlık. Kendisi plana sadık kal filan deyip ortadan yok oldu en son villam var herkese yeter diyordu. Villa ile susturuldu diye düşünüyorum.Yeşil sitede seçim döneminde Ultra milliyetçi bir arkadaş vardı. O zaman da dedim hala da diyorum; ülkücünün ilkesi olmaz fiyatı olur![]()
12 askerimizin öldüğü zaman bu dönek İngiltere'de fotoğraf çekiniyordu. Tabii Ultra milliyetçi ergen irisi arkadaşlar ile Turan'ı kuracak (!)Çok doğru bir yorum elinize sağlık. Kendisi plana sadık kal filan deyip ortadan yok oldu en son villam var herkese yeter diyordu.
mencolarado
Başarılı
Milliyetçilik ve İslam adı altında siyaset yapanların 100de 95i fakirlerden oy alıp 20 milyonluk mercedese biniyor
Çünkü insanların değerlerini ve duygularını sömürüyorlar, normal değil mi? İnsanlara icraat yapmadan değerleriyle sömürmek daha kolay geldiği içindir belki de.Milliyetçilik ve İslam adı altında siyaset yapanların 100'de 95'i fakirlerden oy alıp 20 milyonluk Mercedese biniyor.
Cobra
Yetkin
Yol yaptı, köprü yaptı. Sen mason musun, siyonist misin? Bunların hepsi Amerika'nın oyunu.Ama AKP'li dayılara sorsan uçuyoruz, kaçıyoruz, yol yaptı, köprü yaptı, İHA yaptı, SİHA yaptı, aç yok, kim aç?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-