Bende 19 upload vardı hala aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?
7
701
Ziyaretçi
Bende değişiklik yok acaba bölgesel bir yükseltme olup onu geri almış olabilirler mi?
50 alıyordum, hâlâ 50 alıyorum. Değişen bir şey yok.
- Makaleler
- 7
Bende değişiklik yok acaba bölgesel bir yükseltme olup onu geri almış olabilirler mi?
Konuda da dedim, tüm Türkiye'de yapılan değişiklikleri bölge bölge geri alıyorlar. Henüz herkeste değişmemesi normal.
Benim Netspeed 15'te kalmış, belki unutmuşlardır.
motorcu
Başarılı
Merhaba,
Bugün Millenicom müşteri hizmetleri tarafından arandım ve upload hızımın neden düştüğünü sorduğumda Türkiye geneli upload hızlarındaki artışın çekildiğini öğrendim. 6 şubat depremi sonrasında internet erişimlerinde sorun yaşanmaması adına Türk Telekom altyapısında yer alan tüm internet servis sağlayıcılarının (ISS) sağladığı upload hızının artması yönünde çalışmalar gerçekleştirilmiş. Şu an ise bölge bölge ilerleyerek upload hızları yeniden eski hızlarına çekilmekte. Yani internet upload hızınız 15-16 Mbps civarlarından 7-8 Mbps civarlarına gerilediyse nedeni bu olabilir. Ne yazık ki buna ilişkin tek çözüm ise paketinizi yükseltmek.
Not: Tarifeniz 8 Mbps üstü bir upload hızı sağlaması gerekiyorsa lütfen internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin.
Benim upload normalde 8 idi yükseltmeden önce yükseltmede 14e çıktı şimdi hala 14 benimki düşmemiş.
Türk Telekom.
7
701
Ziyaretçi
Üstünkörü okuduğum için fark etmemişim.Konuda da dedim, tüm Türkiye'de yapılan değişiklikleri bölge bölge geri alıyorlar. Henüz herkeste değişmemesi normal.
Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed halen 20 gösteriyor. Benim de düşüş en azından şimdilik olmadı.
19 alırken 8 alıyorum artık, düşürülmüş...
Not: Türknet.
Not: Türknet.
mr.esat
Üstün
2024 senesindeyiz. Oha birader. 8 upload ne demek ya? Saniyede 1 megabayt bile veremeyecek kadar ucube bir hız. Komedi tufanı, bir de bunlar sağladığı 8 uploadı adam gibi verebilse keşke
Sadaka verir gibi upload veriyorlar.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş'ten Zaman Makinesi 936 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-