Detaylar
Kim cevapladı?Bu saldırı oyundaki pingleride etkiler mi şahsen Ping'im çok arttı.
Ben Call of Duty'de 70-80 ping alırken 150'ye çıktı şu sıralar.
Hala sorunlar devam etmektedir. Ancak şiddetli değildir. Speedtest sunucularında "Finding server" yazısı uzun süre çıkmaktadır. Lakin sunucuya bağlanmak epey gecikmeli fakat şu anlık ping artışı yok. Sadece sunucu ararken zaman alıyor biraz.
Olay sadece ping değil, hızda acayip düşüyor. Bazen 0 Mbps oluyor yani hiç yok gibi bir şey. Bazı ataklar arada çok ağır oluyor ama bu saldırıları neden yapıyorlar hiçbir fikrim yok.Redmatch 2'de sebepsiz yere gelen pingin nedeni buymuş.
Hmm bende o kadar olmuyor ya. Belki Redmach 2'nin geliştiricisi bağlantı altyapısını değiştirdiği için olabilir. Ben başka oyunda ping sorunu yaşamıyorum. Superonline'a vurmuyorlar heralde.Olay sadece ping değil, hızda acayip düşüyor. Bazen 0 Mbps oluyor yani hiç yok gibi bir şey. Bazı ataklar arada çok ağır oluyor ama bu saldırıları neden yapıyorlar hiçbir fikrim yok.
Genel olarak bu sorun Türk Telekom'da var.Hmm bende o kadar olmuyor ya. Belki Redmach 2'nin geliştiricisi bağlantı altyapısını değiştirdiği için olabilir. Ben başka oyunda ping sorunu yaşamıyorum. Superonline'a vurmuyorlar heralde.
Pcman80
Üstün
Hocam bunları eğer akşamları da yapıyorlarsa Turkcell'de nasibini almıştır. Yapılmıyorsa Turkcell akşamları kendi kendine saldırıyor herhalde, internet anca 3MB oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-