O din kardeşlerinin de Allah iyiliğini versin, onlar yüzünden kadınlarımız rahat rahat dışarı çıkamıyor.
O da bir şey mi? Çok ilginç bir zihniyete sahipler. Afganistan’da kadınların “konuşması” yasaklandı. Evet, bildiğiniz, konuşmak yasak. Markete gidip “Kart ile ödemek istiyorum.” bile diyemiyorsunuz. Derseniz kim bilir ne cezası olacak…
Olmayacak. Bizden önceki nesil bunu beklerken 50 yaşına ulaştı. Biz de olacağına inandık ve son seçimde desteklediğimiz muhalefetin de satılmış olduğunu gördük, hem de iki kere! O yüzden çok kasmamak lazım.
Son seçim tam bir rezaletti. İttifaklar bile birbirine ihanet etti, herkes kendi çıkarına baktı. Diğer yandan, eğitim sistemini de giderek bozuyorlar. Geleceği de garantilemişler. Lisede çocuklar bilim öğreneceklerine 4-6 saat din dersi, Hamas konuşması falan görüyorlar.

Ben bu sene kendi şehrimdeki denize bile gidemedim. Elin suriyelisi 2 haftada bir belkide birkac günde bir benim plajımda keyif çatıp Türk Kadınını yada Turistleri rahatsız ediyor. Artık zoruma gidiyor. Ağrıma gidiyor.

Lisede çocuklar bilim öğreneceklerine 4-6 saat din dersi, Hamas konuşması falan görüyorlar.
O eski günler yok. Herkesin elinde akıllı telefon var artık. Sen okulda istediğin kadar sokmaya çalış, YouTube'da algoritma çocuğa deizm videoları gösterecek.

O eski günler yok. Herkesin elinde akıllı telefon var artık. Sen okulda istediğin kadar sokmaya çalış, YouTube'da algoritma çocuğa deizm videoları gösterecek.
Siyasal islam degil mi bu? Ayrıca Hulisi Akar'ın bu konusmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ülke öyle bir yerde ki beni Hitler'i savunduracak duruma getirdi.
Hitler zalimdi ama bu haksız olduğunu göstermez. Sermayenin yahudi ve komünistlerin elinde olduğu, ww1'den ağır şartlarla ayrılan bir Almanya'yı çok iyi bir biçimde kalkındırmıştır. Ancak sonunu iyi getiremedi.

Zamanında ulu önder beyan etmişti gençliğe hitabesinde olduğu gibi,

"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."

Ülkedeki cahil zihniyet bitene kadar böyle devam edecek Atatürk düşmanlığı kürdistan fevleti kurma gibi saçma sapam hayal ürünü olan şeyler varken bu ülke asla ama asla gelişmez gittikçe geriliyoruz cahillik artıyor gittikçe baksanıza ülkenin haline Türk adı altında yaşayan beden israfları var yaşadıkları ülkeyi bölmeye çalışan varlıklar Atatürk'ü aşağılayıp dalga geçenler varken yol alamayız ya yönetim biçimi değişecek ya da 1980'e geri döneceğiz başka çaremiz yok

Hitler zalimdi ama bu haksız olduğunu göstermez. Sermayenin yahudi ve komünistlerin elinde olduğu, WW1'den ağır şartlarla ayrılan bir Almanya'yı çok iyi bir biçimde kalkındırmıştır. Ancak sonunu iyi getiremedi.

Zaten sonunu getirebilseydi zalim demezdik. :D