Captain Levi
Yetkin
Daha MERNİS datalarını koruyamıyorlar hocam.
Devlet daha e-Devlet'i yapamıyor böyle bir uygulamayı anca hayallerinde kurgularlar.
Çıkarda global olamaz. Global'i geçtim bizim ülkede bile tutmaz.
Ne alaka hocam? E-devlet diye bir şey var ve temelinde yapılamamış ve bu sistem ülkenin en önemli sistemi. Şimdi devlet buna böyle bir olanak ve sunucu sağlayamamışken yerli bir instagram'a mı daha büyük olanak sağlayabilecek?Ne alaka? Örnek vermek adına söylüyorum, Valve da CS'de hileyi azaltamıyor ama Riot, Valve kadar büyük olmamasına rağmen daha minimal düzeyde hileci var. Şimdi bana 'yok, istemediği için bitirmiyor hileleri' falan demeyin. Bu oyun ile farklı şeyler, fakat aklıma gelen ilk örnek bu oldu.
Örnek olarak bir arkadaşım kendi çapında bir uygulama yazdı da mevzu özel bir uygulama olmasından ziyade özel bir ekosistem olması. Alternatif çok var piyasada fakat aynı komfor ve gücü verecek bir uygulama lazım.Malum Instagram'ın kapatılmasıyla yeni bir sosyal medya çıkabilir mi mesela Rusya'nın VK uygulaması gibi?
Ne alaka hocam? e-Devlet diye bir şey var ve temelinde yapılamamış ve bu sistem ülkenin en önemli sistemi. Şimdi devlet buna böyle bir olanak ve sunucu sağlayamamışken yerli bir Instagram'a mı daha büyük olanak sağlayabilecek?
Türkiye'de yapılmış en iyi tabanlı uygulamayı söyleyebilir misin?Siz niye e-Devlet'e taktınız? Adam hükümet kursun mu demiş? Herhangi bir bir şirket yapabilir.
Türkiye'de yapılmış en iyi tabanlı uygulamayı söyleyebilir misin?
Çıkarda global olamaz. Global'i geçtim Bizim ülkede bile tutmaz.