4 sene sonra belki olabilir. Ancak şu an ki koşullara bakıldığında imkansıza yakın gibi.1-) Eğitimli toplum
2-) Maksimum yerli üretim
3-) Askeri güç
Bunlar gelişirse Türkiye gelişmiş bir ülke olur.
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
Aralarından bir tek askeri güç iyi.4 sene sonra belki olabilir. Ancak şu an ki koşullara bakıldığında imkansıza yakın gibi.
Nato'da 2. sırada. Ancak diğer maddeler için geçerli değil.
Pek de değil. Benim istediğim, ABD, Rusya, Çin gibi bir güce sahip olmamız. Bu coğrafyada ancak böyle bir güç ile ayakta kalırız. Tabii ki bu gücün stabil kalması ve devamlılığı için diğer iki etken de çok önemli şeyler. Zaten bunlar birbirini tamamlayan şeyler. Eğitimli halk, beraberinde diğerlerini de getirir.
mustaine
Üstün
Valla savunma sanayi konusunda Allah razı olsun son zamanlarda iyi işler çıkarıyor hükümet. Ekonomi anlamında da Togg falan. Beğeniyorum. NATO'da zaten ABD'den sonra geliyoruz. İyiyiz.Pek de değil. Benim istediğim, ABD, Rusya, Çin gibi bir güce sahip olmamız. Bu coğrafyada ancak böyle bir güç ile ayakta kalırız. Tabii ki bu gücün stabil kalması ve devamlılığı için diğer iki etken de çok önemli şeyler. Zaten bunlar birbirini tamamlayan şeyler. Eğitimli halk, beraberinde diğerlerini de getirir.
Ben de Avrupa gibi bizim ülkemizde gelişsin isterim ancak bu ütopik macera arayanların, efsanesi olur kanaatindeyim. Tabii yine de umut fakirin ekmeği demişler.Pek de değil. Benim istediğim, ABD, Rusya, Çin gibi bir güce sahip olmamız. Bu coğrafyada ancak böyle bir güç ile ayakta kalırız. Tabii ki bu gücün stabil kalması ve devamlılığı için diğer iki etken de çok önemli şeyler. Zaten bunlar birbirini tamamlayan şeyler. Eğitimli halk, beraberinde diğerlerini de getirir.
mustaine
Üstün
Avrupa gibi olmayalım bence.Ben de Avrupa gibi bizim ülkemizde gelişsin isterim ancak bu ütopik macera arayanların, efsanesi olur kanaatindeyim. Tabii yine de umut fakirin ekmeği demişler.
Neden? Kim ülkesinin gelişmesini istemez?
Ben "olur" ya da "olmaz" demiyorum. Olursa güzel olur, olmazsa kör döngüden çıkılmayacağı büyük bir gerçek. Olup olmaması halkın kendi kararına bağlı; oy açısından falan demiyorum. Okuyacağı kitap, yapacağı üretim, vatanına ve milletine katkısı, bunların hepsi geçerli.Ben de Avrupa gibi bizim ülkemizde gelişsin isterim ancak bu ütopik macera arayanların, efsanesi olur kanaatindeyim. Tabii yine de umut fakirin ekmeği demişler.
mustaine
Üstün
Kültürümüze ters ve sözde gelişik toplum full + full İslamofobik. Ayrıca Türk düşmanları. Kısacası düşünce özgürlüğü yok. Ahlak demek Avrupa demek değildir ahlakını kendin yaratırsın. Ayrıca kökenleri çok bozuk. Sömürgeci devletler. Halkları buna karşı değil.