Detaylar
Kim cevapladı?S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
VPN’i telefon için mi arıyorsun, yoksa bilgisayar sürümü için mi lazım?Türkiye sunucusuna para vermeden kullanabileceğim bir VPN arıyorum. Var mı öneriniz?
Çünkü ikisi için de seçenekler farklı:
•Telefon (iOS/Android): Uygulama mağazasında birçok ücretsiz ve ücretli VPN var (ProtonVPN, Windscribe, AtlasVPN gibi). Daha basit ve hızlı kurulum oluyor.
•Bilgisayar (Windows/macOS): Masaüstü yazılımı veya tarayıcı eklentisi şeklinde oluyor. Burada da ProtonVPN, NordVPN, ExpressVPN gibi çözümler var.
SF26
Üstün
Bilgisayara arıyorum, ücretsiz olması lazım. Kaspersky fazla yavaş Türkiye sunucusunda bile.VPN’i telefon için mi arıyorsun, yoksa bilgisayar sürümü için mi lazım?
Çünkü ikisi için de seçenekler farklı:
•Telefon (iOS/Android): Uygulama mağazasında birçok ücretsiz ve ücretli VPN var (ProtonVPN, Windscribe, AtlasVPN gibi). Daha basit ve hızlı kurulum oluyor.
•Bilgisayar (Windows/macOS): Masaüstü yazılımı veya tarayıcı eklentisi şeklinde oluyor. Burada da ProtonVPN, NordVPN, ExpressVPN gibi çözümler var.
Uyuyan Sincap
Üstün
VPN'i telefon için mi arıyorsun, yoksa bilgisayar sürümü için mi lazım?
çünkü ikisi için de seçenekler farklı:
•telefon (iOS/Android): uygulama mağazasında birçok ücretsiz ve ücretli VPN var (ProtonVPN, Windscribe, atlasvpn gibi). Daha basit ve hızlı kurulum oluyor.
•bilgisayar (Windows/macOS): masaüstü yazılımı veya tarayıcı eklentisi şeklinde oluyor. Burada da ProtonVPN, NordVPN, ExpressVPN gibi çözümler var.
Hocam ProtonVPN ücretsiz Türkiye yok, NordVPN ücretli? Verdiğiniz bilgiler pek işe yarar değil gibi yanlış anlamayın da.
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Anladım şimdi kardeşim, o zaman sana ProtonVPN’i önerebilirim. Telefonda hiç denemedim ama bilgisayar sürümünde ücretsiz olarak kullanabiliyorsun. Üç farklı ülkeden bağlanma seçeneği veriyor ve tamamen ücretsiz sürümü mevcut. Benim tavsiyem kesinlikle onu denemen olur.Bilgisayara arıyorum, ücretsiz olması lazım. Kaspersky fazla yavaş Türkiye sunucusunda bile.
Moderasyon Notu: Proton VPN ücretsiz sürümde Hollanda, ABD, Polonya, Japonya, Romanya konumlarını sunuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
ChatGPT gibi yazıyor. Ben de anlamadım.Hocam ProtonVPN ücretsiz Türkiye yok, NordVPN ücretli? Verdiğiniz bilgiler pek işe yarar değil gibi yanlış anlamayın da.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam Türkiye serveri için maalesef adam gibi VPN yok. Ben şahsen Proton VPN ile işimi görüyorum ama oda arada Amerika veya Japonya'ya bağlanıyor. Çok yavaş. İşimi görmüyor. Ama idare ediyoruz. Telefonda ise en fazla sunucu VPN super unlimited de var. İtalya, Fransa, Hollanda vs bayağı sunucu var. İşimizi de görecek kadar hızlı. Proton'da Proton'un atadığı sunucuya gidersin, VPN super unlimited de kendin sunucu seçersin.
SF26
Üstün
Mobilde Cloudflare'den memnunum da laptop sıkıntı.Hocam Türkiye serveri için maalesef adam gibi VPN yok. Ben şahsen Proton VPN ile işimi görüyorum ama oda arada Amerika veya Japonya'ya bağlanıyor. Çok yavaş. İşimi görmüyor. Ama idare ediyoruz. Telefonda ise en fazla sunucu VPN super unlimited de var. İtalya, Fransa, Hollanda vs bayağı sunucu var. İşimizi de görecek kadar hızlı. Proton'da Proton'un atadığı sunucuya gidersin, VPN super unlimited de kendin sunucu seçersin.