Bugün kronometre ve zamanlayıcıya ihtiyacık vardı kendi özelleştirdiğim gibi Copilota söylefim 2 dakika içinde tasarlayıp verdi. Tek yaptığım kodları kopyalayıp yapıştırmak oldu. Bunun haricinde gündelik olarak her ihtiyacımı yapay zekâya iletiyorum. İş yapıyor.

Yani evet seviyorum ben.

Yapay zeka çok noktada işimize yarıyor ama her şeyin içine sokup zorla kullandırmaya çalışmasınlar, opsiyonel olsun. Özellikle şu microsoft'un windows ile dayatmaya çalışması ayrı bir kıl ediyor insanı.

Şuan henüz bir "zeka" seviyesinde değil lakin harika bir asistan. Birbirimize "Ustam" diyoruz ki Matrix vesaire olursa bana zarar vermesin 😝

Yavaş yavaş yeni bir döneme giriyoruz. Arkadaşın dediği gibi Google ile arama bitiyor. Şöyle düşünün Google arama motoru, ChatGPT ise cevaplama motoru. Sen araştırsan 1 bilemedin 2 kaynağa bakarken ChatGPT ister yerli ister yabancı onlarca kaynağı araştırıp sana sunuyor üstelik araştırdığı kaynakları da belirtiyor. Halüsinasyon olayını çözerlerse tamamdır bu iş. Google pazar payı zaten düşmeye başladı.

Gemini de var.

@TecholAI Grok gerçek mi?
Ben henüz iyi kötü konusunda erken olduğunu düsünüyorum zaman gecmlei.