8333

Deneyimli
Merhabalar, başlık abartı gibi gelebilir fakat maalesef doğru. Şu anda yolda yürürken herhangi birisi tarafından yasak olan bir aletle canınızdan olabilirsiniz. Artık durum o boyutlara ulaştı ki, gece devriyesi gezen polisler büyük kavga gördüğünde müdahale dahi etmediği oluyor (bizzat yaşadığım yerin haber sayfasında bununla ilgili görüntüler var). Şu anda hiçbirimizin maalesef ki bir can güvenliği yok. Aşağıya bırakacağım 2 video zaten artık durumun ne boyutlara ulaştığını açıklar nitelikte. Yolda yürürken bir psikopatın sinirli gününe denk gelip ö*dürülmek şu an çok olası bir durum. Ülkemiz nasıl bu hale geldi onu da bilmiyorum. Bunun tek sebebinin ekonomik olduğunu da düşünmüyorum. İşin garip tarafı aşağıda bıraktığım bacağına ateş edilen videonun yorumlarına bakıp 2. şoku geçireceksiniz. Ne olursa olsun bu vahşeti haklı bulanlar var. O da ayrı bir insanlık suçu olsa gerek. Artık yolda herhangi biri omuz atsa dönüp "kusura bakma" deyip gidecek vaziyete geldik.

Bunun en büyük örneğini geçen yaşadım, Saat 10 civarı Üsküdardaydım ki İstanbul da yaşamayan insanların bile bileceği bir yer. Yürürken karşımdan gelen kişi zaten yürüyüşünden kendini belli ediyordu, hiç muhatap olmamak için yolumu değiştirip 15 dakika daha uzun süre yürüdüm. Bunun gibi bir çok olay yaşadım. Bir başka olay da, lise 3. sınıftayken yaşadım. Arkadaşlarla okula girmeyip okulu astık, Üsküdar sahile gittik. Yolun kenarındaki evsiz adam arkadaşımı açık açık silahla tehdit etti. Sebebi, arkadaşım yürürken elinde plastik var mış onu yere vurmuş, ses yapmış. Sonra bunu oradaki polislere söyledik, "onları zaten her hafta alıp bırakıyorlar yapacak bir şey yok" dediler. Sonrasında "fazla yanaşmayın, dedikleri boş değil" gibisinden konuştular. Yani bir insanın canı bu kadar ucuz mu? Artık ailemizdeki kişileri tek başına markete yollamaya dahi korkar olduk. Bunu nasıl çözeceğiz, bunun sebebi nedir inanın bilmiyorum.

Videolar;
(Özellike bu videonun yorumlarına bakmanızı istiyorum)

Birisi gibi 50-60 araç koruma ekibi tutar isen bir şey olmaz hocam. Onun dışında bilemiyorum.

Ülke yol geçen hanı olduğu için çok da takma ölürsen ölüyorsun. Bazı şeylere dikkat et sadece.

Biber gazı çok etkili, kalıcı hasarda bırakmıyor.

Biber gazı bir şey yapmıyor. Herifin elinde silah varsa sen biber gazına ulaşana kadar selan okunur. Bıçak varsa da sallaya sallaya denk getirebilir sana.

Şansa yaşıyoruz ülkede.

Biber gazı bir şey yapmıyor. Herifin elinde silah varsa sen biber gazına ulaşana kadar selan okunur. Bıçak varsa da sallaya sallaya denk getirebilir sana.

Şansa yaşıyoruz ülkede.

Bu arada sorunun cevabı; bireysel silahlanma.

Son düzenleme: