Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Galiba beni anlamadınız bu sürüm cihazımda yüklü. Yüklemeye çalışmıyorum. Sitelere göz attığımda bulamadım mutlaka gözden kaçırdığım vardır.
Seninle aynı cihaza sahip olan herkes bu sürüme sahip olabilir. Daha kayıtlara geçmemiş demek ki.
- Makaleler
- 14
Hangi cihaz için soruyorsunuz?
HSNHSKY
Çalışkan
POCO C65.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
OS2.0.3.0.VGPTRXM yazılımı var. Bilgisayar yardımı ile kurulabilir ancak yedek almanızda fayda var.
HSNHSKY
Çalışkan
Resmi olarak dağıtılmadı mı? Telefonumdaki sürüm 2.0.201.0OS2.0.3.0.VGPTRXM yazılımı var. Bilgisayar yardımı ile kurulabilir ancak yedek almanızda fayda var.
- Makaleler
- 14
Güncelleme olarak gelmesi zaman alabiliyor maalesef. (OTA)Resmi olarak dağıtılmadı mı? Telefonumdaki sürüm 2.0.201.0
HSNHSKY
Çalışkan
Cihazımdaki sürüm 2.0.201.0 birçok siteye baktım rom yok ve hiç konu yok yada ben bulamadım öğrenmek istediğim resmi olarak bu sürüm yayınlandı mı?Güncelleme olarak gelmesi zaman alabiliyor maalesef. (OTA)
- Makaleler
- 14
Paylaştığım sayfa zaten resmi sürümleri gösteriyor. Eğer orada gördüğünüz sürümler sizi güncelleme olarak gelmediyse ilk önce ayrı yazılım olarak yayınlanmış ve 'Updater' yazılımına gelmeden önce testleri sürüyor olabilir.Cihazımdaki sürüm 2.0.201.0 birçok siteye baktım rom yok ve hiç konu yok yada ben bulamadım öğrenmek istediğim resmi olarak bu sürüm yayınlandı mı?
HSNHSKY
Çalışkan
Yani başka kullanıcılarda şu anda bu sürüme geçebilir doğru mu ve hızlı bir şekilde romlar yüklenmiyor mu?Paylaştığım sayfa zaten resmi sürümleri gösteriyor. Eğer orada gördüğünüz sürümler sizi güncelleme olarak gelmediyse ilk önce ayrı yazılım olarak yayınlanmış ve 'Updater' yazılımına gelmeden önce testleri sürüyor olabilir.
- Makaleler
- 14
Bilgisayar yardımıyla daha hızlı bu sürüme sahip olabiliyorsunuz. Yüklemek için bir saatinizi ayırmanız gerekebilir. Ancak aceleniz yoksa güncelleme olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı da olabilir.Yani başka kullanıcılarda şu anda bu sürüme geçebilir doğru mu ve hızlı bir şekilde romlar yüklenmiyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-