Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HSNHSKY

Çalışkan
TR'de resmi olarak HyperOS 2.0.201.0 yayınlandı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-27-11-24-44-652_com.android.settings.webp
    Screenshot_2025-07-27-11-24-44-652_com.android.settings.webp
    256,9 KB · Görüntüleme: 130
Cihazımdaki sürüm 2.0.201.0 birçok siteye baktım rom yok ve hiç konu yok yada ben bulamadım öğrenmek istediğim resmi olarak bu sürüm yayınlandı mı?
Paylaştığım sayfa zaten resmi sürümleri gösteriyor. Eğer orada gördüğünüz sürümler sizi güncelleme olarak gelmediyse ilk önce ayrı yazılım olarak yayınlanmış ve 'Updater' yazılımına gelmeden önce testleri sürüyor olabilir.

Paylaştığım sayfa zaten resmi sürümleri gösteriyor. Eğer orada gördüğünüz sürümler sizi güncelleme olarak gelmediyse ilk önce ayrı yazılım olarak yayınlanmış ve 'Updater' yazılımına gelmeden önce testleri sürüyor olabilir.
Yani başka kullanıcılarda şu anda bu sürüme geçebilir doğru mu ve hızlı bir şekilde romlar yüklenmiyor mu?

Yani başka kullanıcılarda şu anda bu sürüme geçebilir doğru mu ve hızlı bir şekilde romlar yüklenmiyor mu?
Bilgisayar yardımıyla daha hızlı bu sürüme sahip olabiliyorsunuz. Yüklemek için bir saatinizi ayırmanız gerekebilir. Ancak aceleniz yoksa güncelleme olarak gelmesini beklemek daha sağlıklı da olabilir.