Türkiye'de İkinci El

Makaleler
104
Yer
İstanbul

Bunu kanıtlayamazsın işte. Cihazı aldık diyelim, çalışmadı. Satıcının içerisinde bi' şeyle oynayıp oynamadığını nasıl bileceğiz? "Kontrol amacıyla açılmıştır" ifadesi bende şüphe uyandırıyor. Ayrıca dediğiniz gibi 1279 TL olan ürünü 1350 TL'ye satmak aşırı mantıksız.

Belki bir “keriz” çıkarda dolandırırım ümidi ile koymuş. Ülkede ahlaksızlık artık moda olmuş diyebiliriz.

Bi' de "sıfırı daha ucuz" deyince sövüp engelleyenleri iyice deli ediyor maalesef.
Ben 1650 ekran kartlı Casper Excalibur cihazı 50K fiyata koyan görmüştüm. Sarı siteyi en sonunda telefonla arayıp şikayet ettim. Ürünün bu kadar etmediğini söylememe rağmen istedikleri fiyata satabileceklerini söylediler. Ben de bilinçsiz insanları mağdur bıraktıklarını söyledim. Ama umursanmadı...

Bilinçsiz insanlar da bilgisayar alacağı zaman bilinçli davransın ya. Araştırsın. Bilmem kaç yıl kullanacağı bir ürünü araştırmadan alıyorsa bırak kazıklansın benim mantığım budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…